Ana SayfaGüzellikVaseline Intensive Care

Vaseline Intensive Care

Yaz tatillerinde pek çok negatif faktörle karşı karşıya kalan cilt, nemlenmeye, beslenmeye ve canlanmaya ihtiyaç duyuyor. “Cildiniz inanılmaz” sloganıyla cildin mucizelerini anlatan Vaseline, bayram tatiline çıkanlara özel ipuçları veriyor ve Vaseline Intensive Rescue serisini tavsiye ediyor.

Uçakta kuruyan ciltler Vaseline ile nemleniyor
Uçaklarda nem seviyesinin yüzde bir olması ciltte önemli bir tahribat yapıyor. Tatillerde sıklaşan uçak yolculukları, cilt kuruması şikâyetlerini de beraberinde getiriyor. Vaseline, uçağa binmeden önce ve uçaktan indikten sonra cildin Vaseline Intensive Rescue serisiyle nemlendirilmesini öneriyor. Etkisi klinik olarak kanıtlanmış Vaseline Intensive Rescue Clinical Therapy Vücut Losyonu, Vaseline Intensive Rescue El ve Ayak Kremi uçaklardaki nemsiz havanın etkilerini en aza indirgemek için etkin koruma sağlıyor.
Cilde temas eden UV ışınlar ve duş almak cildi kurutuyor
Gerek yaz aylarında cilde direk temas eden güneş gerekse yazın artan sıcaklarında ferahlamak için sabah akşam yapılan duş cildin kurumasına ortam hazırlıyor. Sabun ve yıkanma gibi günlük etkinlikler, cildin nem tutma becerisini daha da fazla etkiliyor. Temizlenmek için kullanılan su, ciltteki doğal nemlendirme faktörlerini ortadan kaldırırken, sabun da ciltteki lipitleri yok ediyor. Tüm bunlar cilt bariyerini zayıflatıyor ve daha da fazla nem kaybına yol açıyor. Kuru cilt ise kendini yenilemekte zorlanıyor ve pul pul dökülüyor. Yaz aylarında yetişkinlerin olduğu kadar çocukların da ciltlerinin nemini kaybetmemesi önem taşıyor. Vaseline Intensive Rescue cildin nemini kaybetmesine neden olan su temasının ve UV ışınlarının negatif etkilerini gideriyor, tatil boyunca cildi beslemeye devam ediyor.
 
24 saat etkin koruma
Güçlü nemlendirme etkisi klinik olarak kanıtlanmış Vaseline Intensive Rescue Clinical Therapy Vücut Losyonu, nemini kaybeden ciltler için üç etkin sonuç sağlıyor.  Cildin nemini anında beş katına çıkarıyor, nemi 24 saat boyunca ciltte tutuyor  ve cildin yedi gün içerisinde normal nem dengesine ulaşmasına yardımcı oluyor. Vaseline Intensive Rescue El Kremi, eşsiz formülüyle cilde nüfuz ederek, birkaç saniye içerisinde emiliyor. Cilde gün boyunca doğal yenilenme süreci için ihtiyacı olan ideal ortamı sağlıyor, cildi yumuşatıyor ve nem kaybını önlemeye yardımcı oluyor. Vaseline Intensive Rescue Ayak Kremi ise, temas ettiği anda cildi yumuşatıyor, cildi derinlemesine nemlendirerek cildin doğal yenilenme süreci için ihtiyacı olan ideal ortamı sağlıyor ve cildin sertliğini azaltıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI