Ana SayfaGüzellikVera Wang Preppy Princess

Vera Wang Preppy Princess

Vera Wang`ın son kokusu kendine güvenen, heyecanlı ve bilge kişileri hedefliyor. Şehir merkezinin, şehir dışı ile buluştuğu yerde onun egemenliği başlıyor. Takımın lideri, kendinden emin, her zaman etkileyici giyiniyor. Onu kullananlar doğuştan ilgi odağı, modaya en uygun sekilde yönetiyor. 

Hayatı senin hayatın olarak görüyor ve dünyayı senin yönetmen gerektiğini düşünüyorsanız Vera Wang Preppy Princess tam size göre.  
Tatlı, odunsu, meyveli kokular grubuna giren bu parfümde mandalina, kırmızı elma ve öğütülmüş sulu böğürtlenlerin ilk etkisi ile çevresindekilere liderlik ediyor.  Hanımeli çiçegi ve yaseminin karışımı onun belirgin hatlı klasik stiline uyuyor. Duyusal odunların kokusu ve hindistan cevizi suyunun beklenmedik öpücügü, onun çevresine davet edilmenin verdiği ayrıcalığı hissettiriyor.
Koku kadar şişesi de çok çarpıcı. Şişe en iyiyi bile yöneten kalp şeklindeki parlak mücevher şeklinde.
Mavi ve beyaz ekose desenli transparan canlı pembe şise klasik aynı zamanda son moda.  Ve tabiî ki, ışıltılı ve asil mavi kapak üzerindeki parlak inciler ile hükmeden bir moda tutkunu için fantezi tamamlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI