Ana SayfaDüğünVera Wang`ten kusursuz gelinlik için 10 öneri

Vera Wang`ten kusursuz gelinlik için 10 öneri

1. Gelinliğinizin sadece güzel değil anyı zamanda rahat olması gerekir diyen Wang`e göre gelinliğiniz içinde bütün gece dans edebilecek ve sağa sola rahatça gidebilecek kadar rahat ediyor olmanız gerekli.

2. Gelinliğinizi seçerken, ne tür bir düğün töreniyle evleneceğinizi göz önünde bulundurun. Gelinliğin hacimi, silületi, orantısı, süslemeleri ve hatta dikişleri bile mekana göre farklılık göstermeli. Ayrıca törenin gündüz veya gece olması, hava sıcaklığı da göz önünde bulundurmanız gereken unsurlar.

3.  Görüntünüzü bir bütün olarak değerlendirin. Gelinliğinizi, duvağınız, elinizde çiçeğiniz ve ayakkabılarınızla değerlendirin. Hatta ben son provada gelinlere düğün makyajları ile gelmelerini öneriyorum. Kendinize düğünde görüneceğiniz gibi bakın böylece son değişiklikler konusunda daha akılcı kararlar alırınız.

4.  Çiçek konusunda aşırıya kaçmayın. Cafcaflı çiçekler gelinin de, gelinliğin de güzelliğini gölgeler.

5. Etek boyu çok önemli. Ayakkabılarınız asla görünmemeli. Ayrıca eteğin ön kısmı arkadan biraz daha uzun olursa gelinlik daha gösterişli görünür. Elbette bu uzunluk büütn gece eteğinizi kaldırmanızı gerektirecek kadar abartılı olmasın.

6.  Makyaj en önemli unsurlardan biri. Kırmızı ruj, gelinliğinizi beyaz bir gece elbisesine dönüştürebilir. Dudak renginizi doğal tonlarda tutun. Mavi göz farı, parlak mor pigment gibi makyaj tercihlerinizi düğününüzde kullanmayın. Unutmayın, geline benzemeniz gerekli, klüpte eğlenen birisine değil.

7. Svarowski taşlı ayakkabılar çok şık ama düğün için uygun değil. Bence satin ve küt burunlu ayakkabılar daha uygun bir seçim olur. Topuk boyunu damada göre ayarlayın. Damat sizden kısa veya aynı boylarda ise iki, üç santim arası "kitten heel" tarzı ayakkabıları seçin. Damat sizden 10 santim veya daha da fazla uzunsa, yüksek topuk seçin. Rahatlıktan ödün vermemek için platformlu papuç seçin.

8. Düğün fotoğraflarınız arasında mutlaka siyah- beyaz fotoğraflarda olsun. Unutmayın herkes, özellikle de gelinler siyah- beyaz fotoğraflarda daha güzel görünür.

9. “Renkli alkollü içecek ve makyaj malzemelerinizi gelinliğinizden uzak tutun. Parfümle gelinlik asla temas etmemeli.

10. Düğününüzün tadını çıkarın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI