Ana SayfaGüzellikVichy Neovadiol

Vichy Neovadiol

Hormonal yavaşlama ile cildin yoğunluk kaybına, yağ dokusunun eksilmesi de eklenir. Özellikle ince olan göz ve dudak çevresindeki cilt gevşer ve buruşur.

Yeni nesil formülü cildin dokusunu 10 günde  yeniden yapılandırmak için patentli bileşenler PRO-XYLANE ve PROTEIC-Gf ile zenginleştirilmiş. 220 kadın üzerinde menopozun görünür işaretlerinin düzelmeleri klinik olarak kanıtlanmış.
Neovadiol Gf Contours Göz ve Dudak Çevresi Bakımı kullanan 50-60 yaş arası kadınların %74’ü, kullanımdan hemen sonra elde edilen pürüzsüzlük etkisinin tüm gün devam ettiğini belirtmekteler Neovadiol Gf kullanımda yoğun ve zengin içerikte. Masajın etkisi ile ferah bir jele dönüşüp, ciltte yağ etkisi bırakmadan besleyici aktiflerini cilde salıyor. Kadınların %88’i daha rahat bir cilde sahip olmuşlar. 
Özel ergonomik soğutucu başlık, göz ve dudak çevresinin anatomisine en uygun şekilde uygulama yapmayı sağlamakta. Çinko, alüminyum ve magnezyum kaplamalı başlık, daha iyi hissetmek ve anında pürüzsüz bir etki için, ferahlatıcı etki sağlamakta.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI