Ana SayfaGüzellikVichy`den yağlı ciltlere özel kampanya

Vichy`den yağlı ciltlere özel kampanya

Yeni Normaderm Tri-Activ yağlı cilt problemlerine karşı üç etkili bakımı sunuyor. Tek dokunuşla üç performans yaratıyor. Cilt problemi olan bir cildi, sağlıklı görünen ve güzel bir cilde dönüştürmek için, doğrudan doğruya ve sadece ilgili problemleri ile ilgilenmek yeterli değil. Cildi matlaştırmak ve nemlendirmek sağlıklı görünen ve güzel bir cilt için gerekli.

Cildin parlamasına sebep olan nedenlerle başa çıkan Normaderm’in ilk cilt bakım ürünü Tri-Activ’e, sebum karşıtı olan Silika Partikülleri ve deodorantların vazgeçilmez bileşeni olan ve suda kendi ağırlığının 3,5 katını emebilen Perlite, ilk defa bir yüz bakım ürününe entegre edilmiş.
Normaderm Arındırıcı Tonik, yağlı cilt problemleri için ideal, günlük temizlik tamamlayıcısı.
Normaderm tonik kirlilikleri temizliyor, daha pürüzsüz bir yüz için gözle görülür şekilde gözenekleri sıkılaştırıyor. Akne oluşumuna yatkın ciltler üzerinde test edilmiş ve siyah noktaya sebep olmuyor.
Net bir cilt için Normaderm Derin Temizleyici Jel, yağlı cilt problemleri için ideal günlük temizleme ürünü.
Normaderm Jel içerisindeki mikro-parçacıklar sayesinde gözenekleri temizliyor, cildi pürüzsüzleştiriyor ve yeniliyor. Sebum fazlasını ve kirleri giderdiği için gün geçtikçe cilt bütünlük ve saflık kazanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI