Ana SayfaMagazinVictoria Beckham`ın bilinmeyen yönleri

Victoria Beckham`ın bilinmeyen yönleri

İlk çıkışını Spice Girls grubuyla yapan Victoria Beckham, 39 yaşına geldiği bugünlerde belki de kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor. Grubun içinde zayıf sesi nedeniyle eleştirilen ve mesafeli tavırlarıyla Posh yani sosyetik lakabını alan Victoria, aslında bizden biri. Peki, David Beckham`ın akıl hocası Alex Ferguson`la bile kavga etmesine neden olan Victoria gerçekten nasıl biri ?

Moda çalışmalarına bir jean defilesi ve parfüm tasarımıyla başlayan dört çocuk annesi, pek çok şarkıcıya göre varlıklı bir aileden geldiği için aslında " Posh" lakabını kendine giyiminden konuşmasına kadar çok yakıştırıyor. Bir futbol maçı sırasında tribünden David Beckham`a kendini fark ettirecek kadar stil sahibi olan Victoria, kısa sürede milyonların peşinden koştuğu bu yakışıklı futbolcunun en büyük tutkusu haline geliyor. Beckham`ı uzunca süre peşinden koşturan tasarımcı, o sıralar kızların da bir numaralı düşmanı oluyor ve bu düşmanlık yıllar içinde kendine kattığı milyonlarca yetenek nedeniyle bugüne kadar katlanarak artıyor.

David`le evlendikten sonra 90`lı yıllarda büyük çıkış yapan grubuna veda eden sosyetik güzel, kendini bu yakışıklı futbolcuya adıyor. Kısa sürede dört çocuk dünyaya getiren Victoria, sadece kocasını evde tutmaya çalışan tipik zengin karısı olarak adlandırılıyor ancak güzel anne o sıralar gönlündeki kariyeri hayata geçirmek için çok çalışıyor. Hiçbir zaman hakkında çıkan iddialara yanıt vermeyen Victoria, zamanın en güzel cevap olacağına inanıyor ve kısa sürede de bunu başarıyor. İlk koleksiyonunda yer verdiği klas ve feminen elbiselerle bir anda bütün eleştirilerin bıçak gibi kesilmesine neden olan genç tasarımcı, yeni bir karalama politikasının da hedefi oluyor. Beckham`ın kariyerini olumsuz etkilediği düşünülen bu güçlü kadın, David`in New York`a taşınma kararının da baş suçlusu olarak görülüyor.

Bu suçu taşımak zorunda kalan Victoria, aynı zamanda ihanet dedikodularıyla da baş etmek zorunda kalıyor. Her zor dönemi kariyerine artı olarak döndüren tasarımcı, en başarılı şovlarından birini işte tam bu dönemde New York Moda Haftası`nda gerçekleştiriyor.

Peki Victoria çalışırken nasıl bir kadın? Çalışırken kontrolünü bırakan tasarımcı, sanılanın aksine hayal gücünü çok destekleyen bir ofis ortamında çalışıyor. Tasarlarken çocukların oyuncaklarına duyduğu heyecanı kıyafetlerine karşı duyduğunu belirten anne, ofisinde adeta gençleşiyor.  Hazır giyim koleksiyonu kısa sürede başarıya ulaşsa da daha markasının çok küçük olduğunu düşünen girişimci, markasını dünyanın dört bir yanına yaymak istiyor. Söz konusu dekorasyon ve tasarım olduğunda  mükemmelliyetçi yanını daha da ön plana çıkartan Victoria, ofisindeki kahve bardağından defilesindeki koltuğa kadar her şeyi kendi seçiyor .

Tasarımcı ve girişimci Beckham konusunda yanıldığımız diğer bir konu ise beslenme türü. Yemek yemekten son derece keyif alan Victoria, sağlıklı beslenme konusunda adeta bir uzman. Kocasının da çok güzel yemek yaptığını söyleyen tasarımcı, buna kanıt olaraksa David`in Londra`da açacağı yeni restoranı gösteriyor.

Genç annenin en çok güldüğü konuysa bütün dünyanın onun gülümsememesine takmış olması. Aile fotoğraflarında  gülümsediğini belirten Victoria, sürekli olarak magazin basınıyla iç içe olmanın can sıkıcı olduğunu ve zaman zaman bunu idare etmekte zorlandığını bu nedenle de suratsız olabildiğini de sözlerine ekliyor. Resimlerde nasıl göründüğü konusunda gayet rahat olduğunu söyleyen tasarımcı, " 25 yaşında görünmek gibi bir takıntım yok. 39 yaşındayım ve yaşımla ilgili herhangi bir takıntım yok" diyerek duygularını dile getiriyor.

Victoria bütün bu işlerinin arasında da çocuklarına gereken zamanı ayırıyor. " Karımın bir çocuğumuzn doğum gününe bile geç kaldığını görmedim. Hepimizin en özel günlerinde tam vaktinde orada oluyor" diyerek günün 24 saati çalışan karısını övüyor.

Kocasıyla bir markaya dönüşmesinin planlanan bir olay olmadığını ve bunun kendiliğinden gelişen bir konu olduğunu altını çizerek söyleyen Victoria, şimdilerde herkesin kendi markasını kurmaya çalıştığını belirtiyor.

Dışarıdan bakınca oldukça soğuk görünen Victoria Beckham  doğallığı nedeniyle yanlış anlaşılıyor. Nasıl hissediyorsa öyle davrandığı için soğuk olarak tanımlanan Victoria`nın tek bir amacı var o da sürekli olarak gelişmek ve markasını büyütmek.

39 yaşında, daha hayallerinin başında olan ve annelikle iş kadınlığını bir arada başarıyla yürüten Victoria, daha uzun süre başarılarıyla isminden bahsettirecek gibi görünüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI