Ana SayfaModaVictoria's Secret & Mary Katrantzou Kampanyası

Victoria’s Secret & Mary Katrantzou Kampanyası

Victoria’s Secret en yeni tasarımcı iş birliğini açıklıyor: Victoria’s Secret x Mary Katrantzou. Desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, dünyanın önde gelen iç çamaşırı markası, Victoria’s Secret ile çok özel bir iş birliğine imza atıyor ve yaratıcı tasarım estetiğini feminen ve göz alıcı bir stille harmanlayan, eşsiz bir koleksiyon ortaya çıkartıyor.

Mary Katrantzou bu iş birliğini şu sözlerle anlatıyor: “Victoria’s Secret’ta her şey, kadınların kendilerine güvenmelerini ve daha güçlü hissetmelerini sağlamak ve bunu yaparken de giydiği şeylerle eğlenebilme imkânı yaratmak üzere tasarlanıyor. Bu iş birliği de eğlenceli ve iddialı olacak.”

Bu iş birliği Victoria’s Secret’ın lüks moda markalarıyla yaptığı iş birliklerinin ikincisi olurken, Katrantzou 2018 Victoria’s Secret defilesi için de bir seçki hazırlıyor. Victoria’s Secret x Mary Katrantzou kapsül koleksiyonu, hem yılın en büyük defilesi olan Victoria’s Secret defilesinde sergilenecek hem de Türkiye’de dahil olmak üzere dünyada seçili Victoria’s Secret mağazalarında yer alacak. Daha fazlası için bizi takipte kalın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI