Ana SayfaModaVictoria`s Secret`ın 10 milyon dolarlık sütyeni

Victoria`s Secret`ın 10 milyon dolarlık sütyeni

Victoria`s Secret artık gelenek haline gelen yılın en büyük defilesini gerçekleştirmek için gün sayıyor. Her sene servet degerindeki bir sütyeni podyuma çıkartan marka, 2013 modelini de meraklılarına tanıttı. Bu sene Candice Swanepoel tarafından tanıtılacak           `Royal Fantasy` isimli 10 milyon dolar değerindeki sütyen, üzerinde barındırdığı 4,200 adet değerli taşla dikkatleri çekiyor.

Yeni modelinde yakut, pırlanta ve 18 karat altını bir araya getiren Victoria`s Secret`ın Royal Fantasy Bra`daki en değerli parçası ise sütyenin tam ortasında bulunan 52 karatlık yakut. 

10 Aralık günü gerçekleşecek olan defilede Candice Swanepoel tarafından podyuma taşınacak olan Fantasy Bra, ilk kez 1996 yılında Claudia Schiffer`la birlikte tanıtılmıştı. Değeriyle dikkatleri çeken ve o yıldan itibaren her sene farklı tasarımlarla podyuma taşınan sütyen, izleyenler tarafından da büyük bir merakla takip ediliyor.

Fotogaleriye tıklayarak bugüne kadar ünlü mankenler tarafından tanıtılan ve akılda kalan fantasy bra`ları yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI