Ana SayfaYaşamVinkara ile her Salı Kiva`da ` Şefin Masası`

Vinkara ile her Salı Kiva`da ` Şefin Masası`

Anadolu’nun lezzetlerine sahip çıkan ve bunları çağdaş sunumlarla buluşturan Kiva, yeni sezonda da birbirinden özel sürprizlerin müjdesini veriyor. İşte bu sürprizlerden ilki Kiva’nın yeni sezonda Vinkara iş birliği ile başlattığı “Şefin Masası”…

Kiva yeni sezonda yeni bir gelenek başlatarak, kaybolmuş ve kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel mutfakların bilinirliliğini arttırmak için, Vinkara Şarapları iş birliğinde ve Anadolu Mutfakları Derneği Başkanı, araştırmacı yazar Adnan Şahin liderliğinde, Galata’daki şubesinin ikinci katında her Salı saat 19.30 – 22.00 arası “Şefin Masası” etkinliklerini gerçekleştiriyor.
“Şefin Masası”nda, Anadolu’da yaşanmış ve yaşanan kültürlere, her birinin mutfak penceresinden göz atacak, hikayelerine kulak vereceğiniz. Anadolu lezzetlerini Anadolu üzümlerinden elde edilen Vinkara şarap eşleşmeleri ile tadacaksınız.
5 Ekim itibari ile sezona merhaba diyen “Kiva Şefin Masası” her Salı rezervasyonla sınırlı sayıda grupları ağırlıyor. Saat 19.30 – 22.00 arası siz de bu sır lezzetleri keşfederek, damaklarda unutulmaz anlamlar bırakan geceye katılmak isterseniz 0212 292 00 37 numaralı telefondan yerinizi ayırtabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI