Ana SayfaModaVipdükkan`dan yepyeni bir marka: Marie Posa

Vipdükkan`dan yepyeni bir marka: Marie Posa



Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Şehirli kadının ruhundan esinlenen sofistike çizgilere sahip bir marka olarak tanıtılan Marie Posa, ilk koleksiyonun çıkışını Tülin Şahin’in mankenliğini yaptığı moda çekimleriyle gerçekleştirdi. 10 Nisan Salı günü satışına başlanan Marie Posa markası şıklığı ve rahatlığı kadınsı bir yorumla tasarımlarına yansıtıyor.

Vipdükkan.com’un kendi markası; olan Marie Posa`nın satışı da yalnızca Vipdükkan.com üzerinden yapılıyor. Marie Posa koleksiyonundan bazı parçalar, bir süredir yayınlanan Vipdükkan tv ve açıkhava reklamları ile sitenin çeşitli tanıtım görsellerinde önden tanıtılmaya başlanmıştı.  Artık herkesin sorduğu bu özel tasarımlar, tüketiciye satışa sunuluyor.  Çok özel tasarımcılar tarafından, sezonun giyim trendlerine yön verecek kadınlar için tasarlanan Marie Posa’nın ilk günden itibaren yoğun bir ilgiye maruz kalması bekleniyor.

1000’in üzerinde markayı, Türkiye’nin dört bir yanına en avantajlı fiyatlarla ve tam zamanında ulaştıran Vipdükkan.com, moda dünyasına sunduğu bu yeni marka ile kadınların kalbini hedefliyor. Marie Posa’nın gardıroplarda, Vipdükkan.com’un ise internet tarayıcılarında en özel yere yerleşmesi; şehirli ve ne istediğini bilen kadının hayatını kolaylaştıracağa ve güzelleştireceğe benziyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI