Ana SayfaSağlıkVücut Ağırlığı Kontrolü Kolay Mı?

Vücut Ağırlığı Kontrolü Kolay Mı?

  • Vücut ağırlığının kontrolü istenildiğinde ilk olarak ne yapılmalı?

Vücut kütle indeksinin gösterdiği değer, olmanız gereken ağırlığın üstündeyse vücut ağırlığının azaltılıp, olması gereken ideal kiloya ulaşılması gerekir. Öncelikle bu durum tespit edilmeli ve ideal kilo belirlenmelidir.
 

  • Diyet yaparken diyetisyenden yardım alınması gerekir mi?

Diyet programı, kişinin sağlık verilerine göre değişkenlik gösterebildiğinden diyet yaparken bir uzman eşliğinde ilerlenmesi daha sağlıklı bir yöntemdir.
 

  • Bir öğünü pratik yöntemlerle geçiştirmek mümkün mü?

Günlük temponun çok yoğun olduğu durumlarda hızlı, lezzetli ve besin değerleri zengin bir öğün alternatifi herkesin hayatını kolaylaştırır. Lezzet dolu tavuklu çorba, iç ferahlatan vanilyalı shake, mis gibi kokan bir çilekli shake veya enfes tadıyla çikolatalı puding ile lezzetli bir öğün geçirilebilir.
 

  • Kilo Verme Amaçlı Enerjisi Kısıtlanmış Gıda Nedir? Ne işe yarar?

Bir öğünde tüketeceğiniz besinlere, düşük kalorili, doyurucu ve besleyici içeriğe sahip, vücut ağırlığını azaltmaya yardımcı olan kilo verme amaçlı enerjisi kısıtlanmış gıdalar alternatif olabilir. Bu gıdaların tüketiminde doğru ürün ve programı seçmek oldukça önemlidir. OPTIFAST® programı, OPTIFAST®’ın sunduğu birbirinden lezzetli kilo verme amaçlı enerjisi kısıtlanmış gıda alternatifleri ile vücut ağırlığının kontrolüne yardımcı olan bir kilo yönetimi programıdır. Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış, OPTIFAST®, kendinizi yeniden iyi hissetmeniz için size yardımcı olabilir.
 

  • OPTIFAST® tüketildiğinde vücudun bir günde alması gereken vitamin, mineral, lif ve protein miktarı karşılanır mı?

OPTIFAST®, yüksek protein ve düşük karbonhidratlı içeriği ile bir kilo yönetimi programına destek sağlayabilecek hızlı, lezzetli ve besin değerleri zengin bir enerjisi kısıtlanmış diyet ürünüdür. Kişisel ihtiyaçlar ve hedefler doğrultusunda dört farklı program çerçevesinde tercih edilebilen OPTIFAST® ürünleri, vücut ağırlığını yönetmek ve korumak amacıyla, yoğun fiziksel aktivite sonrası protein takviyesi almak için veya günlük temponuz içinde pratik bir ana öğün alternatifi olarak kullanılabilir. Her biri öğün yerine geçebilen OPTIFAST® ürünlerinden günde 4 saşe tüketildiğinde günlük besin bileşenlerini tam olarak sağlanabilir. (*) Tüketilen her saşeyle birlikte 20g protein, 4.5 g yağ, 18.2g karbonhidrat, 3.6g lif, vitamin ve mineral alınmış olur ve her saşe yalnızca 201 kcal’dir. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI