Ana SayfaGündemWatsons’tan Alacağınız Her Veet ile Koruncukların Eğitimine Destek Olun!

Watsons’tan Alacağınız Her Veet ile Koruncukların Eğitimine Destek Olun!

“Üniversite hayallerini gerçekleştirmeleri için genç kızları destekliyoruz”
Kampanyaya ilişkin konuşan Reckitt Sağlık İş Birimi Pazarlama Direktörü Neslihan Kama, şunları söyledi: “Veet olarak kadınların hayatları boyunca özgüvenle ilerleyebilmeleri, özellikle konu vücutları ve kişisel bakımları olduğunda utanmadan, kalıplara sıkışmadan kendi kararlarını verebilmeleri için onları desteklemeyiamaç edindik. Bu yolda ilk adımı 2019 yılında başlattığımız #AntiPrenses kampanyamızla atarak kadınlara biçilen “prenses” rolüne karşı “anti-prenses” tavrını benimsedik. Toplumun dayattığı kalıpları reddederek, kadınların “kendileri nasıl olmak istiyorlarsa” öyle güzel olduklarını söyledik. Sonrasında da kadınları cesaretlendiren kampanyalar vetoplumsal önyargılarakarşı duran tavrımızla yolumuza devam ettik. Şimdi ise bunu bir adım öteye götürerek, iş ortaklarımızdan Watsons ve Koruncuk Vakfı ile birlikte genç kızların eğitim hayatlarına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ne yazık ki, kızların eğitimi noktasında halen almamız gereken çok yol var. Biz de üniversite hayallerini gerçekleştirmeleri için genç kızları destekliyoruz. İş birliğimiz sadece bağış ile sınırlı değil. Genç kızlarımıza uzmanlar aracılığıyla özgüven eğitimleri de verecek, geleceğin güçlü kadınlarına dönüşmeleri için her zaman yanlarında olacağız.”
 
Veet Hakkında:
Veet, 1919 yılından beri devamlı inovatif ürünler geliştiren Reckitt Sağlık şirketi bünyesinde bulunan bir tüy alım markasıdır. Soğuk ağda bantları ve tüy dökücü kremleriyle faaliyetlerini sürdüren, kendi kategorilerinde pazar lideri bir markadır. Veet,100 yıllık uzmanlık sürecinde dünyadaki kültür ve vücut tüyü beklentilerindeki farklılıkları anlamak için çeşitli araştırmalar ve çalışmalar yapmıştır. Kadınların hayatları boyunca özgüvenle ilerleyebilmeleri ve kalıplara sıkışmadan kendi kararlarını verebilmeleri için onları desteklemiş, kategorisinde öncü bir markadır. Veet Türkiye’de bu amaç doğrultusunda tüm vücut bölgelerine ve cilt tiperine özel tüy alımı ürünlerini tüketicileriyle buluşturmaya devam etmektedir.
 
Koruncuk Vakfı Hakkında:
Koruncuk Vakfı; çocukların, hangi sosyo – ekonomik koşulda olursa olsun haklarına eriştiği, sevgi ve güvenle büyüdüğü, eğitimlerine kesintisiz devam edebildiği ve katma değer yaratabildiği bir topluma hizmet etmek amacıyla çalışıyor. Koruncuk Vakfı, temel ihtiyaçları ve eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarını, kendilerini ifade edebilen, haklarının bilincinde bireyler olarak toplum içinde yer almaları konusunda güçlendiriyor. Yürüttüğü faaliyetlerde çocuğun yüksek yararını esas alan Vakıf, kız çocuklarına ortaokuldan üniversiteye kadar Koruncukköy’lerde barınma ve bakım hizmeti veriyor, sanat, kültürel ve sportif faaliyetler yoluyla onların sosyo – kültürel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Vakıf ayrıca, sosyal hizmet model ve çalışmaların ulusal düzeyde yaygınlaştırılmasına, bu yolla çocuk hakları konusunda toplum farkındalığının artırılmasına yönelik çalışmalar yürütüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI