Ana SayfaGüzellikWatsons’tan Bakımlı Babalar İçin Hediye Alternatifleri

Watsons’tan Bakımlı Babalar İçin Hediye Alternatifleri

Babalar Gününde alacağı hediyeye henüz karar verememiş olanlar için Watsons onlarca hediye alternatifi sunuyor.
Watsons’ın en sevilen markalarından Dicora Urban Fit, erkeklere özel kokularıyla babaların gönlünü kazanmaya hazırlanıyor.

Ada ülkesi İngiltere’nin başkenti Londra’dan esinlenen Dicora Urban Fit London, taze ve yenilikçi havası ile tüm gün enerjiyi yüksek tutmaya yardımcı oluyor. Babaların yanından ayıramayacağı Dicora Urban Fit London, greyfurt ve deniz notaları ile lavanta ve defne yaprağını birleştiriyor. Amber ve beyaz yosun arka planı ile taze bir koku sunan Dicora Urban Fit London, bu yılın en iddialı kokuları arasında yerini almaya hazırlanıyor.   

“Yükselen Güneş Ülkesi’’ olarak da bilinen Japonya’nın başkenti Tokyo, kuşkusuz dünya genelinde Uzak Doğu’nun kalbini temsil ediyor. Tokyo’nun mistik havasını yansıtan Dicora Urban Fit Tokyo, zencefil ve bergamot aromaları ile dikkat çekiyor. Kehribar ve sandal ağacının şehvetli notaları ise Dicora Urban Fit Tokyo’nun bu karşı konulmaz kokusuna son bir dokunuş getiriyor. Kullananları  Japonya’da mistik bir tura çıkaran Dicora Urban Fit Tokyo, özel bileşenleri sayesinde babaların lavantanın zarafetini tüm gün hissetmelerini sağlıyor .

Dicora Urban Fit Erkekler için Fortifying 2si bir arada Şampuan; Çinko ile zenginleştirilen erkeklere özel formülü sayesinde saç tellerini onarmaya ve dayanıklık kazanmasına destek olur. Saçları dipten uca besleyen şampuan, içeriğindeki bitkisel bileşenler yardımıyla da saçları dış etkenlere karşı korumaya yardımcı oluyor.

Dicora Urban Fit Erkekler için Anti-Dandruff 2si bir arada Şampuan; mentol ve ginseng içeren özel formülü ile saç ve saç derisini rahatlatarak bakım yapıyor. Ginseng içerdiği B1 ve B2 formülleri ile saçı güçlendirerek dayanıklılık kazandırıyor. 
Cildin enerjisini açığa çıkaran özel bileşenleri ile Dicora Urban Fit Vetiver & Ginseng Duş Jeli babalara benzersiz ve taze bir duş deneyimi sunuyor. 

Sakal bakımına her geçen gün daha çok özen gösteren babaların gür ve bakımlı sakallara sahip olmalarına yardımcı olan Superdrug Erkek Sakal Yağı, içeriğindeki zengin bileşenler sayesinde sakalları yumuşatarak, yatıştırıyor. Aynı zamanda cildi de nemlendiren Superdrug Erkek Sakal Yağı sayesinde erkeklerin kişisel bakım literatürüne, sakal bakımı da adını yazdırıyor.
Watsons Erkek Yüz Ağda Bandı, kişisel bakımında istenmeyen tüylerle mücadele eden erkeklerin imdadına koşuyor. Özel formülü sayesinde bantlar 4 haftaya kadar etki sağlıyor.
 
Watsons Erkek Siyah Nokta Burun Bandı, burun üzerinde oluşan siyah noktaları gidermek isteyen erkeklerin yardımına yetişiyor. Burun yapısına uygun olarak tasarlanan ergonomik yapıya sahip bantlar, içeriğindeki kömür tozu ve nane sayesinde burundaki gözeneklerde biriken kir, siyah nokta ve fazla sebumu alarak derinlemesine bir bakım sunuyor.


 
Watsons Erkeklere Özel Tüy Dökücü Sprey, erkekler için özel olarak üretilmiş formülü ile kısa sürede istenmeyen tüyleri etkili bir biçimde temizlemeye yardımcı oluyor. Oldukça kolay bir kullanımı olan tüy dökücü sprey, çalkalanıp istenilen bölgeye püskürtüldükten sonra yıkanıyor.
 
Watsons Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem, kısa sürede istenmeyen tüyleri etkili bir biçimde temizlemeye yardımcı oluyor. Krem ciltteki tüyleri kapatacak şekilde ince bir tabaka halinde istenilen bölgeye uygulanıyor, 10 dakika bekleniyor ve ardından spatula yardımıyla temizleniyor.
 
Watsons Superdrug Tıraş Sonrası Losyonları, tıraş sonrası cilt bakımına dikkat eden erkeklerin en büyük yardımcısı oluyor. “Forest Fresh” ve “Sierran Breeze” gibi büyüleyici kokuları ile tıraş sonlarını rahatlatıcı bir keyfe dönüştüren losyonlar uygulandığı anda ciltte tatlı bir ferahlık hissi uyandırıyor.
 

Babalar Gününde babasına her sıktığında kendini hatırlatacak bir parfüm hediye etmek isteyenler tercihlerini Via Vatage Signature ve Via Vatage Bruce seçeneklerinden birinden yana kullanabilirler. Eşsiz aromatik kokuları ile kullananları büyüleyen parfümler özel bileşenleri sayesinde de uzun süre ciltte ve kıyafetlerde kalıcı.
 
Kişisel bakımın vazgeçilmez parçalarından biri olan maskeler günümüzde erkekler arasında da oldukça popüler. Kusursuz ve parlak bir cilt görünümü elde etmek isteyen bakımlı babalar için Montagne Jeunesse 7th Heaven Dead Sea Rescue ve Montagne Jeunesse 7th Heaven Spearmint Deep Pore Cleansing Peel Off Maskeleri zengin formülü sayesinde cilde kapsamlı bir bakım yapıyor. Nane yağı ile cildi derinlemesine temizleyen maskeler kullanımdan sonra yüzde tatlı bir ferahlık hissi bırakıyor.
Sık sık tıraş olan babalar için ciltlerini tahriş etmeyen ve aynı zamanda da güçlü bir tıraş bıçağı büyük önem taşıyor. Watsons 5 bıçaklı erkek tıraş makinesi babalara benzersiz bir tıraş deneyimi sunuyor.

Watsons’ta her zaman daha fazlası var!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI