Ana SayfaGüzellikWatsons’tan Yeni Cilt Bakım Markası: Leocrema

Watsons’tan Yeni Cilt Bakım Markası: Leocrema

Kişisel bakımına düşkünler için her zaman en iyi seçenekleri sunan Watsons, cilt bakım ailesine yeni markası Leocrema’yı ekledi. Leocrema özel formüle sahip cilt bakım ürünleriyle tepeden tırnağa kapsamlı bir cilt bakımı sunuyor.

İtalya’nın sevilen cilt bakım markası Leocrema 70 yıllık tecrübesi, etkili formülü ve yüksek nemlendirme gücü ile cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı sunuyor. Dermatolojik olarak test edilen Leocrema ürünleri, her cilt ihtiyacına yönelik nemlendirici ürünler sunuyor. Kişisel hijyenimiz ve sağlığımız için ellerimizi sık sık yıkamamız gerekiyor. Bu süreçte yıpranan ellerimize ve yumuşadığı için kırılmaya yatkın hale gelen tırnaklarımıza da yoğun etkili bakım uygulamanın tam zamanı. Leocrema’nın El&Tırnak Kremi; Allantoin, E Vitamini ve Keratin ile zenginleştirilmiş formülü ile el ve tırnak bakımınızda ihtiyacınız olan tüm bileşenleri içeriyor. El ve tırnaklarınızı derinlemesine besleyip korurken, yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakıyor. Yoğun Koruyucu El Kremi, ekstra koruma sağlayan formülü ile çok kuru ve hassaslaşmış cildi yatıştırarak elastikiyet kazandırmaya yardımcı oluyor. Cildi nemlendirirken besliyor ve çevresel faktörlere karşı korumaya destek oluyor. Besleyici El Kremi, kurumuş ve çatlamış cilde yoğun nem bakımı sağlıyor. Shea Yağı, Pantenol ve E + F Vitaminleri bakımından zengin  formülasyonu sayesinde yağlı bir his bırakmadan kolaylıkla emiliyor. Besleyici Kavanoz Krem, buğday tohumu ve E Vitamini ile zenginleştirilmiş besleyici formülü sayesinde düzenli kullanıldığında cildi dış etkenlerden korumaya, yumuşak ve pürüzsüz kılmaya yardımcı oluyor. Nemlendirici Kavanoz Krem, içerdiği E vitamini ve pirinç özü ile cildi yağlandırmadan taze, yumuşak ve pürüzsüz bir his kazandırıyor.

Nemlendirici Vücut Losyonu, proteinler, E Vitamini ve Aloevera ile zenginleştirilmiş formülü hafif ve ipeksi dokusuyla ağırlık yapmadan ferah bir his bırakmaya destek oluyor. Besleyici Vücut Losyonu, zengin ve kadifemsi yapısı sayesinde cilde kaybettiği elastikiyeti geri kazandırmaya yardımcı oluyor.  İçerdiği proteinler,  badem yağı ve E vitamini cildinize güzellik ve bakımı aynı anda sunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI