Ana SayfaTeknolojiWhatsapp'ta Sevindiren Özellik

Whatsapp’ta Sevindiren Özellik

WhatsApp vCard özelliği, kullanıcıların yeni ve bilinmeyen kişileri hızlı bir şekilde tanımasını sağlıyor. Şu an itibariyle bu özellik, sadece Android platformunda kullanılabilir durumda olduğunun altını çizelim.
 
Yeni gelen güncellemeyle birlikte WhatsApp, veri güvenliğine önem vermeye başladığını görüyoruz. Güncelleme ile birlikte gelen özellik, tanımadığınız bir numara size mesaj attığında aktif oluyor. Böyle olmasının sebebi, bilinmeyen kişilerden gelen rahatsız edici mesajları önlemek için yapıldığını söyleyebiliriz. Eğer mesaj atan kişi hakkında önceden vCard’ını aldıysanız, mesaj geldiği zaman, özellik ekranınızda belirecek.

vCard diğer adıyla iletişim kartı, tanımadığınız kullanıcılar hakkında fikir sahibi edinmenize yarayacak. shiftdelete’in haberine göre eğer kişiyi tanımıyorsanız, hayır seçeneğine basarak iletişiminizi kesebileceksiniz. Bu özellik, şu an için beta test programında olduğunu unutmayalım. İlerleyen zamanlarda özellik için değişiklikler de olabilir. Özelliği kullanmak için WhatsApp sürümünüzü, Google Play Store’daki 2.18.111 Android beta güncellemesine güncellemeniz gerekiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI