Ana SayfaYaşamWimbledon 2015 Final Maçı

Wimbledon 2015 Final Maçı

Bugün Federer ve Djokovic arasında geçen final maçına ilgi büyüktü. İlk seti Djokovic alırken bir saatten fazla süren ikinci seti Federer aldı. Üçüncü seti Djokovic aldı. Yaklaşık 2,5 saattir süren maçın 4. setini Federer alırsa bu maç en azından bir saat daha uzayacak gibi görünüyordu, fakat 4. seti de Djokovic kazanarak maçı bitirdi.

Setlerdeki sonuçlar ise şu şekildeydi: 7-6, 6-7, 6-4,6-3

2015 Wimbledon şampiyonu Novak Djokovic oldu. Bu Djokovic`in Wimbledon`ı 3. kez kazanışı oldu.

Kupa töreni maç biter bitmez yapıldı, kupalar verildikten sonra tenisçiler tarafından konuşmalar yapıldı. Federer hala oynamaya aç olduğunu, motive olduğunu söylerken tabii ki kazanmak isterdim ama bu sonuçtan da memnun olduğunu söyledi ve Novak`ı tebrik etti. Novak Djokovic ise tenisin en önemli isimlerinden olan Federer`le oynamaktan gurur duyduğunu ve onun yolunda gitmekten mutlu olduğunu söyledi. Ailesine de yanında oldukları için teşekkür etti.

Bir hayli zor geçen maçı izleyenler arasında da pek çok ünlü isim var. David Cumberbatch, Jamie Oliver, Kate Winslet ve Bradley Cooper gibi pek çok isim maçı izleyenler arasındayken David Beckham ve Kraliyet ailesinin maçta olmaması merak uyandırdı.

Wimbledon 2015 maçını izleyen ünlü isimleri görmek için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI