Ana SayfaYaşamWings Cinecity Etiler`de

Wings Cinecity Etiler`de

Wings Cinecity Etiler, Mimar Mahmut Anlar tarafından yenilenen dekorasyonuyla bambaşka bir sinema keyfi yaşatıyor. Wings Cinecity Etiler’de kullanılan detaylar, Mahmut Anlar’ın usta dokunuşlarını yansıtıyor. Wings Cinecity Etiler’de Vox Brasserie’nin ünlü şefi Gilbert tarafından sinemaseverlere özel olarak hazırlanan  “cinegourmet menu” ile film izleme keyfi ikiye katlanıyor.

Wings Cinecity Etiler, VOX ile birlikte sinemaya özel hazırlanan menüsü ile film seyrederken farklı lezzetler tatmanın keyfini yaşatarak sinemaseverlerin gönüllerini fethediyor. Mini waffle, leziz mini burger, somon rolls, churros, dünya şaraplarından seçenekler gibi birçok alternatifin sunulduğu “cinegourmet menu” hizmeti ile Wings Cinecity Etiler Alkent kişiye özel hizmet anlayışını bir kez daha ortaya koyuyor. Sinemaseverlerin film keyfi, sinema biletinizi ayırtırken veya filme girmeden önce sipariş verebileceğiniz “cinegourmet menu” ile tamamlanıyor.

Wings Cinecity Etiler 3D izleyicisi için isme özel gözlük hizmetini uygulamaya koyarak yine bir ilke imza atıyor…Film değişiyor ama gözlüğünüz hep size özel kalıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI