Ana SayfaYaşamWinx Club Canlı Dans Gösterisi

Winx Club Canlı Dans Gösterisi

2011 yılının en büyük sürprizi Winx Club’tan geliyor. Kız çocuklarının çok sevdikleri Winx Club Perileri, Bloom, Stella ve Flora sömestre tatilinde Winx Club Canlı Dans Gösterisi ile İstanbul’a geliyor. Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan dans gösterisinde çok sevilen Winx Perileri, Winx Club müzikleri eşliğinde özel bir dans gösterisi sergileyecek.

Eğlenceli yarışmalar ve sürpriz hediyeler …

Canlı Dans gösterisinin yanı sıra çocuklar Winx Club’ın farklı etkinlikleriyle de tüm gün keyifli vakit geçirecekler. Winx Club’ın Panini Sticker Albüm Yarışması, Winx Puzzle Grup yarışması, Boyama ve Winx müzikli yarışmalarla tam bir karnaval havası yaşanacak. Müzikal show’un yanı sıra düzenlenecek çeşitli aktiviteler ile eğlenme şansı bulan çocuklar aynı zamanda birçok sürpriz hediyeye sahip olabilecekler.

Winx Club Canlı Dans gösterisi Palladium’da gerçekleştirilecek. 5-6 Şubat ile 12-13 Şubat tarihlerinde Palladium Alışveriş Merkezi’ne gelen tüm çocuklar Winx Club Dans Show’u izleyip çok sevdikleri Winx perileri ile resim çektirebilecekler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI