Ana SayfaYaşamWiz Khalifa İlk Kez Türkiye'de

Wiz Khalifa İlk Kez Türkiye’de

Rap müziğin dünyaca ünlü ismi Wiz Khalifa 4 Temmuz’da ilk kez İstanbul’da konser verecek. İlk albümü Show and Prove’u 2006 yılında çıkaran ve kısa süre içerisinde rap müziğin zirve isimleri arasına yükselmeyi başaran Cameron Jibril Thomaz, sahne adıyla Wiz Khalifa, 4 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşacak.

Black and Yellow, Young, Wild & Free, We Dem Boyz, Roll Up gibi onlarca liste başı şarkı ile başarısını katlayan; Furios 7 filmi için Charlie Puth ile birlikte yayınladığı ve 26 farklı ülkede 12 hafta boyunca liste başı kalmayı başardığı See You Again adlı şarkısıyla yalnızca YouTube’da 3,5 milyara yakın dinlenen Wiz Khalifa, bu başarısını Grammy ve Golden Globe adaylıklarıyla taçlandırmış bir isim.

Yalnızca kendi hit şarkıları ile değil, aynı zamanda Bruno Mars, Maroon 5, The Weeknd, Snoop Dogg, will.i.am, Imagine Dragons, Miley Cyrus gibi dünya starlarıyla birlikte yayınladığı çalışmalarla bir fenomen haline gelen dünyaca ünlü rap şarkıcısı, ilk kez Türkiye’ye geliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI