Ana SayfaModaWomania’nın Tam Zamanı!

Womania’nın Tam Zamanı!

#womania

Womania, 2023 Sonbahar/Kış koleksiyonunda, sportif ve modern çizgileri ile zamansız çizgisini en güzel haliyle yansıtırken, konforlu parçaları ile sportif şıklığı vaat ediyor.

Womania’nın bir tarafta markanın özgür ruhunu buram buram hissedebileceğiniz günlük yaşama uyum sağlayan trikolar, bir tarafta ise günün her anında tercih edebileceğiniz sportif rahat kalıplara sahip olan şişme mont ve yelekler ile sezonun vazgeçilmezi oluyor.

Mevsim dinamiklerini göz önünde bulundurularak hazırlanan tasarımlar uygun kumaşlarla bütünleşiyor. Renklerde ise; sezonun kasvetli havasına canlılık getiren yeşil, beyaz, pembe gibi içimizi ısıtan sıcak renklere, taba, gri, siyah, mürdüm, bej ve pudra tonları eşlik ederek dengeli bir renk paleti oluşturuyor.

Tasarımların geçişken oluşları sayesinde; gündüzden geceye, günlük kullanımdan iş yaşamına, kolaylıkla adapte edebilmeniz sağlanıyor. Bu akışkanlık her zaman, her yerde özgür ve rahat hissetmenize imkân veriyor.
 
Renkleri ve kalitesi ile farklılık yaratan Womania’nın sportif parçalarını keşfetmek için yapmanız gereken www.womania.com.tr adresini ziyaret etmek.

www.womania.com.tr
@womania_
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI