Ana SayfaYaşamWWF Türkiye`nin Canı Kampanyası

WWF Türkiye`nin Canı Kampanyası

Kusursuz bir doğal mirasa sahip olsak da çevre kirliliği ve bilinçsiz vatandaş nedeniyle her geçen yıl mirasımızın ve içinde yaşayan canlıların yok olmasına neden oluyoruz. Nüfusun hızla artması, doğal kaynakların tükenmesi ve kirlilik nedeniyle başta turnalar olmak üzere  öenmli canlıların yok olmasına izin veriyoruz.

Eğer bu doğa katliamının önüne geçmek istiyorsanız WWF’nin başlattığı Türkşye’nin Canı Kampanyası’na katılabilir, bireylerin ve kurumların bağışlarıyla oluşturulan hibe fonuyla doğa koruma konusunda faaliyet gösteren yerel sivil toplum kuruluşlarının projelerini hayata geçirmelerine katkıda bulunabilirsiniz.

Kampanya nasıl işliyor?

Türkiye`nin Canı Kampanyasına bireysel ve kurumsal olarak yapılan bağışlar, bir havuzda toplanarak hibe fonu oluşturur. Bu bağışlar belli bir miktara ulaştığında, yerel sivil toplum kuruluşlarına hibe çağrısında bulunur. Yerel sivil toplum kuruluşları, biyolojik çeşitliliği korumaya yönelik geliştirdiği projeler için hibe başvurusunda bulunur. Kazanan projelere hibeler dağıtılır ve projeler başlar. Hibe alan kuruluşlar faaliyetlerini gerçekleştirirken, WWF-Türkiye, yeni dönem hibe çağrısı için bağış toplamaya devam eder.

Siz de “Can” yazarak 8446’ya SMS atabilir, 5 TL’lik bir bağışla doğanın korunmasına yardımcı olabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI