Ana SayfaMagazinYa Sonra filmi ile Özcan Deniz`e iki dava

Ya Sonra filmi ile Özcan Deniz`e iki dava

`Ya Sonra` filminin senarist Murat Gürvardar  geçen ay filmin afişinde `Yazan ve Yöneten Özcan Deniz` yazması üzerine Özcan Deniz`e ihtarname göndermişti. Fakat buna rağmen afişte yazan yazı değiştirilmemişti.

İhtarnamenin ardından Deniz’in afişte sadece kendi ismiyle beraber senaryo ve dialog yazarı olarak Gürvardar adına yer vermesi, senaristin dava açmasına neden oldu. Gürvardar’ın avukatı Veysel Ali Demirel, Özcan Deniz hakkında İstanbul Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi’ne 15 bin maddi ve 15 bin manevi olmak üzere 30 bin TL’lik ve 100 bin dolarlık cezai şartı bulunan anlaşmaya uymadığı gerekçesiyle de 10 bin dolarlık iki ayrı dava birden açtı.

Filmin yapımcısı Renkli Filmler ve DNZ Productions Film Müzik Yapım’a dava açan Gürvardar’ın avukatı dilekçede, 25.06.2010 tarihinde imzalanan senaryo ve diyalog sözleşmesinin yükümlülüklerinin yerine getirilmediğini belirtti. Dilekçede Özcan Deniz’in anlaşmaya vardıkları halde Gürvardar’ın adını tanıtımlarda kallanmadığı ve senaryoyu kendisi yazmış gibi gösterdiği öne sürüldü. Ve ek olarak `Sözleşmeden daha önce SENCER aracılığı ile tescil ettirmiş olduğu eserinin sanatçı Özcan Deniz tarafından kendi yazmışçasına ifşa etmesinden ötürü telafisi mümkün olmayacak sonuçlar müvekkilim aleyhine doğmuştur` ifadeleri yer aldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI