Ana SayfaYaşamYakınlığı Artırmak İçin Seks Pozisyonları

Yakınlığı Artırmak İçin Seks Pozisyonları

Bazen duygusallıktan uzak ve sınırsız bir şey isteyebilirken bazen partnerimizle yakınlaşmak ve aşkımızı beslemek isteyebiliriz. Her biri için daha farklı seks pozisyonlarına başvurmakta yarar var.
 
Eğer ilişki esnasında yakınlığı artırmak istiyorsanız ekstra şehvetli ve ekstra yakın seks pozisyonlarına başvurabilirsiniz.
 
Partnerinizle daha yakın hissetmek için bazı seks pozisyonlarını sizin için listeledik.
 
1.Kaşık Pozisyonu

Kaşık, yatak odasında çoğu çiftin favorisi ve sebebi çok açık! Partnerinizle tamamen birbirinize dokunacağınız için derin bir bağ yaratıyor. Tüm cinsel yönelimlere ve cinsiyet kimliklere sahip çiftler için harika bir pozisyon olmasıyla da gönüllerimize taht kuruyor! Bu pozisyonda göz teması olmasa da kurulan yakınlık çok etkileyici olabilir. Çeşitli oyuncaklar ya da el yardımıyla geliştirebileceğiniz için de yaratıcılığa çok açık bir pozisyondur.
 
2.Misyoner

Bu pozisyonun klasik olmasının çok haklı sebepleri var. Misyoner pozisyon her tür çift için harika bir seçenek olmakla kalmıyor, aynı zamanda her öpücüğü ve dokunuşu deneyimlerken partnerinizle yoğun, doğrudan göz teması kurmanın en kolay olduğu pozisyon.
 
3.Sideways Pozisyonu
Bu pozisyon, kaşık pozisyonuna çok benziyor. Yalnızca bu sefer partnerler birbirine dönük ve göz teması da sağlayabiliyorlar. Hem yeterince çok dokunabilmeyi hem de göz temasını sağlamasıyla bu pozisyonun yakınlık konusunda etkileri çok fazla.
 
4.Flatiron (Modifiye Doggy) Pozisyonu
Normalde “doggy” pozisyonu yakınlıktan uzak ve soğuk bir pozisyon olarak bilinse de bazı küçük değişikliklerle yakınlığı arttırmanın yolları var.  Eğer karnınınızın üzerine düz bir şekilde yatıp bu pozisyonu bu şekilde uygularsanız partnerinizle yakınlığınız artar ve partnerinizin sizi öpme şansı olur.
 
5.Lotus
Lotus pozisyonunda bir taraf bağdaş yaptıktan sonra diğerin onun kucağına oturur. Pozisyon sırasında penetrasyona odaklanmayı bırakmak ve üst tarafın kontrolü eline almasına izin vermek önemlidir. Sarılmayı ve yakınlığı çok etkileyen bir pozisyon olduğu için iki insan arasındaki şehvetin artmasını sağlar.
 
6.Kelebek Pozisyonu
Vajina ve penis içeren bir sekste, kelebek pozisyonu ideal olabilir. Bir taraf yatağa uzanıp bacaklarını kaldırdıktan sonra, ayakta olan kişinin omzuna bacaklarını koyarak bu pozisyonu gerçekleştirebilir. Her ne kadar göz teması bu pozisyonun en büyük artılarından olmasa da iki vücudun farklı noktalardan birbirine dokunduğu bu pozisyonun yaşatacağı yakınlık hissi kesinlikle denemeye değer!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI