Ana SayfaGündemYapımcı Just Like That 2. Sezon’da Samantha Jones’un Döneceğini Açıkladı

Yapımcı Just Like That 2. Sezon’da Samantha Jones’un Döneceğini Açıkladı

Samantha Jones geri dönecek!
 
Sex and the City’nin devam dizisi Just Like That’in yapımcısı Michael Patrick King bir röportajda konuşurken, dizinin hikayesinde Kim Cattrall’ın karakterinin dönüşü de dahil olmak üzere HBO Max dizisinin gelecek sezonu hakkında birkaç ayrıntı paylaştı.
 
Samantha Jones, Sarah Jessica Parker’ın karakteri Carrie Bradshaw ile mesajlaşma yoluyla ilk sezonda yer almıştı. 65 yaşındaki Cattrall, geçmişte aynı şeyi sürekli yapmaya geri dönmek istemediği konusunda konuşmuştu ve yapımcı King daha önce Sam’in dönüşü için kapının açık olmadığını söylemişti.
 
Ancak kısa süre önce kendisine Samantha karakterinin 2. sezonda tekrar görünüp görünmeyeceğini sorulduğunda King, “Evet!” yanıtını verdi.
King, gelecek sezon hakkında daha fazla bilgi paylaşmakta tereddüt etti. “Şu anda her şey çok yeni,” diye açıkladı. “En büyük kurallarımdan biri, bir şeyleri gerçek olana kadar söylememektir.”
 
“Amacım, tüm karakterleri karışımda aynı yerde bir araya getirmek, böylece ayrı pistlerde çok fazla gezinmemek.” diye ekledi.
Mart ayında HBO, And Just Like That…’i ikinci sezon için yenilediğini duyurmuştu. Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis, New York City’deki aşk, dostluk ve kariyerlerinde gezinirken, Carrie, Miranda Hobbes ve Charlotte York Goldenblatt gibi kendi karakterleri olarak geri dönmeye hazırlar.
 
King o zaman yaptığı açıklamada, “Bu güçlü, harika aktörler tarafından oynanan bu canlı, cesur karakterler hakkında daha fazla hikaye anlatmaktan mutluluk ve heyecan duyuyorum” dedi. “Gerçek şu ki, hepimiz çok heyecanlıyız. Ve işte aynen böyle… Seks hayatımız geri dönüyor.”


 
Bu ayın başlarında Parker, “durum hakkında konuşmanın çok zor olduğunu” kabul ederek Cattrall ile arasındaki anlaşmazlığı açtı.
The Hollywood Reporter’s Awards Chatter podcast’ine verdiği demeçte, “Hoş olmayan herhangi bir şey söylemeye çok dikkat ettim” dedi, “çünkü bu kadar karmaşık konuşmaları yürütmeyi sevmiyorum.”
 
Parker, “İnsanların bu ‘kız dövüşü’ hakkında konuşmaya devam etmesi çok acı verici – sürekli kavga, kavga, kavga. Hayatımda şimdiye kadar birlikte çalıştığım hiç kimse hakkında kavga sözleri söylemedim” dedi. “Bir ‘kavga’ söz konusu değil. Kamuoyunda herhangi bir tartışma, benim tarafımdan veya benim adıma herhangi bir konuşma ya da iddia söz konusu değil. Ben bunu yapmazdım. Bu asla böyle olmazdı.”
 
Parker devam etti, “Yani, keşke buna bir ‘kız kavgası’ ya da ‘tartışma’ demeyi bıraksalar, çünkü bu aslında bunu yansıtmıyor çünkü ortada kötü konuşan bir kişi var. Bu durum benim için de biraz acı verici.”
2017’de Cattrall, eski SATC oyuncularından hiçbiriyle “hiç arkadaş olmadığını” açıkça belirtmiş ve özellikle Parker’ı kast etmişti.
 
 
King, And Just Like That…’in 2. Sezonu, dizinin 2023 yazında yayınlanması amacıyla Ekim ayında üretime başlayacak..
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI