Ana SayfaGüzellikYaprak Dökümü Estee Lauder ortaklığı

Yaprak Dökümü Estee Lauder ortaklığı

Yeni sezonda Yaprak Dökümü dizisinin kozmetik sponsorluğunu üstelenen Estee Lauder, farklılığını ekranlara yansıtmaya devam ediyor.Tüm bayan oyuncuların karakter ve yaşam tarzlarıyla örtüşen makyaj stillerini başarıyla uygulayan makyaj artisti Müge Duran, oyuncuya yaşattığı konfordan büyük keyif alıyor.

Bu konfordaki temel faktörün Estee Lauder ürün performanslarından kaynaklandığını belirten Müge Durak’ın, izleyiciye yansıttığı görsel beğeni ise en önemli motivasyonu.

Ürün bazındaki bir kaç yorumunda bizimle şu sırları paylaşıyor:
“ Dizinin yayın dönemi boyunca özellikle Double Wear Fondoten ve Double Wear Concealer ikilisi gerçekten harikalar yarattı diyebilirim. Double Wear Fondoten’in kalınlık vermeden ve tamamen naturel bir görüntü sağlaması ve aynı zamanda tam bir kapatıcı özelliği göstermesi benim için Double Wear’ı seçmemi sağlayan en önemli özelliklerden bazıları…

Double Wear Concealer’ın süper şeffaf özelliği ve pek çok concealer gibi zamanla yüzde morluk/grilik görünümü almaması benim için inanılmaz bir kolaylık sağladı. Çünkü concealer’ın saatlerce ilk sürüldüğü anki halini koruması, sık sık makyaj tazelenmiş görünümünü elde etmemi sağladı. Bu mükemmel ikiliyi Double Wear Pudra ile tamamlıyorum ve böylece ciltte inanılmaz sonucu elde edebiliyorum.”
Müge Durak özellikle Estée Lauder’ın geniş renk skala’sının Yaprak Dökümü dizisi çekimleri boyunca onu ne kadar rahatlattığından bahsediyor. “Dizi çekimleri boyunca asla – keşke şu renk olsaymış- demedim, çünkü Estée Lauder kırmızı tonlarından, pembe, somon ve kahverengi tonlarında her çeşit rengi bünyesinde barındıran bir marka. Rujun yapısından dolayı farklı renkleri birbirine karıştırarak da farklı renkler elde edebilme konusunda da hiç sorun yaşamadım” diyerek Estee Lauder Signature Lipstick’ten ne kadar memnun olduğunu anlatıyor.
Estée Lauder Pure Color Gloss’ları da sürüldükten sora dudakta ağırlık yapmıyor, ilk sürüldüğü hali ile saatlerce kalabiliyor. Bu şekilde saatlerce süren çekimlerde dahi sürekli makyaj yenilemek zorunda kalmıyorum” diyor Müge Durak.
Ferhunde’nin makyajı:
Gözlerde kesinlikle doğal farlardan yanayım. Pure Color 63 numara Tempting Mocha ya da Pure Color 60 numara Sugar Biscuit kullanıyorum. Daha sonra gözlerde Double Wear Göz Kalemi 02 numara Mocha ile doğal bir şekilde gözleri ortaya çıkarıyorum. Ferhunde’nin gözlerindeki vuruculuğun en büyük sırrı, Sumptuous Mascara. Kirpiklere verdiği dolgunluk ve uzatma ile Ferhunde’nin gözlerindeki mükemmel görünüme ulaşmak için son dokunuşu da bu şekilde elde etmiş oluyorum.
Allık uygulaması için öncelikle Signature Powder Blush Nude Nuance ile yanaklara hafif bir uygulama yapıyorum ve Bronze Goddess 3 numara ile gölgelendirme yaparak yanaklarda doğal bir geçiş sağlıyorum.
Dudaklarda ise öncelikle rujun kalıcılığını sağlamak ve rujun rengini ortaya çıkarmak adına Double Wear Dudak kalemi 06 numara Apple Cordial kullanıyorum daha sonra da Signature Lipstick 62 numara Scarlet uygulaması ile dudaklarda mükemmel kırmızıyı elde ediyorum.
Daha doğal, kahverengi tonlarında bir dudak makyajı için de Signature Lipstick Sunset Coral kesinlikle Ferhunde’de vazgeçilmezlerim arasında.
Ayrıca Ferhunde’nin ekran karşısında çok sık görünmese de vazgeçilmez parfümünün Sensuous Noir olduğunu da söylemem gerek.
Necla’nın makyajı:
Necla’nin makyajında daha pembe tonları kullanımı söz konusu. Öncelikle cilde Double Wear Pudra uygulaması yaparak ciltteki renk eşitsizliğini ortadan kaldırıyorum böylece makyaja hazır mükemmel bir cilt elde ediyorum.
Necla’nin gözleri için de yine doğal renk farlardan yana bir makyaj uygulaması yapıyorum. Genellikle Pure Color 47 numara Nude Fresco ya da Pure Color 60 Numara Sugar Biscuit kullanıyorum. Biraz daha koyu sayılabilecek Pure Color 63 numara Rempting Mocha ile de yer yer renk geçişleri sağlıyorum. Double Wear 02 numara Coffee Göz Kalemi’de yine vazgeçilmezlerim arasında. Gözlerdeki en önemli dokunuş yine Sumptuous Siyah Mascara ile sağlanıyor. Necla’nin mükemmel bakışlarını da bu şekilde çekime hazırlamış oluyorum.
Allık olarak özellikle açıktan koyuya doğru pembe tonlarındaki renk geçişleri için Signature Blush Rose Nuance kullanıyorum.
Dudaklarda ise ilk önce Double Wear Göz Kalemi 01 numara Pink üzerine 01 numara Brilliant Pink ruj kullanıyorum.
Daha bej tonları bir dudak makyajı için ise vazgeçilmezim ise 311 Numaralı Pure Color Crystal Veige. Bu şekilde dudak rengine yakın bir ten rengi ruj ile daha doğal ve canlı dudak görünümünü anında elde edebiliyorum.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI