Ana SayfaYaşamYargıcı Paris`te açıldı

Yargıcı Paris`te açıldı

Yargıcı, Avrupa’daki ilk mağazasını Paris, Passy’de modaseverlerle buluşturdu. Net Mimarlık Ali Doruk tarafından tasarlanan Yargıcı Paris Mağazası’nın uygulaması Fransız Deco Production şirketinden mimar Richard Zagdoun tarafından yapıldı. Passy’nin en büyük cepheli mağazası olan Yargıcı’da, konfeksiyon ürünlerinin yanı sıra aksesuarlar da satılıyor.

2.000 civarında ürün çeşidi

Yargıcı’nın büyük beğeni toplayan 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunda taze bir görünüm ve sıcacık bir tarz, zarif bir incelikle birleşiyor.  Yalınlığın ve rahatlığın sihirli dokunuşu, aksesuarlarla giysilerin neşeli uyumunu ortaya çıkıyor. Koleksiyon,  ‘Basic’ fakat her daim şık bir tarz, ilham veren küçük detaylarla esaslı görünüm ve rahat formlar sunuyor. Kuzey Avrupa kültüründen ilham alınarak oluşturulan koleksiyonun en göz dolduran parçaları arasında, bu kültüre ait kalın örgülü kazak ve elbiseler, denizci mantoları ve çoraplar geliyor.

Yargıcı, yaklaşık 2.000 civarında ürün çeşidiyle, Türkiyede’ki 21 mağazasının yanısıra Japonya, Yunanistan, İsviçre, Filipinler, Ortadoğu, Rusya ve Avustralya gibi farklı ülkelerde de modaseverlerle buluşuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI