Ana SayfaMagazinYaşayan En Seksi Erkek Dwayne Johnson Oldu

Yaşayan En Seksi Erkek Dwayne Johnson Oldu

Dwayne Johnson ya da diğer bilinen adıyla The Rock, daha önce David Beckham, Hemsworth, Adam Levine ve Channing Tatum gibi isimlerin layık görüldüğü “yaşayan en seksi erkek” unvanını aldı. Dwayne Johnson ya da diğer bilinen adıyla The Rock, daha önce David Beckham, Hemsworth, Adam Levine ve Channing Tatum gibi isimlerin layık görüldüğü “yaşayan en seksi erkek” unvanını aldı.

1,96 metre boyunda, 118 kilo ağırlığında olan 44 yaşındaki ABD’li oyuncu, 64,5 milyon dolarlık kazancıyla, dünyanın en çok kazanan aktörü olmuştu. Oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda profesyonel bir güreşçi de olan iki çocuk babası Johnson, Lauren Hashian ile uzun süreli bir birliktelik yaşıyor. Şov dünyasının en çalışkan yıldızlarından biri olan Johnson, hem televizyon dizilerinde hem filmlerde yer alıyor hem de kendi yapım şirketi için çalışıyor. 

Johnson, tam bir gişe canavarı olarak kabul ediliyor. Ünlü aktörün rol aldığı 2013 yapımı ‘Hızlı ve Öfkeli 6’ 788,7 milyon dolar, 2015 yapımı ‘San Andreas’ 474 milyon dolar, ‘Hızlı ve Öfkeli 7’ filmi de 1,5 milyar dolarlık hasılat yaptı. Son filmi ‘Central Intelligence’ da dünya çapında 210,3 milyon dolarlık gişesiyle öne çıktı.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI