Ana SayfaTeknolojiYaz Aşkının Enerjisi Varsa Kış Aşkının Da Romantizmi Var!

Yaz Aşkının Enerjisi Varsa Kış Aşkının Da Romantizmi Var!

Hepimizin büyük umutlarla beklediği, hayal kurmanın bile karnımızda kelebekleri uçurmaya yettiği aşkın, en keyifli yazın yaşanacağına dair bir inanış var. Bu heyecanın başlangıcını sıcacık bir mevsimin enerjisi ile gerçekleştirmek, aşkın mevsimi yazdır inancının temelini sağlamlaştırıyor. Kimileri için ise durum tam tersi. Kar tanelerinin kapladığı beyazın enerjisi ile kışın aşık olmak, hem daha romantik hem de daha uzun ömürlü bulunuyor.
Peki gerçekten öyle mi?
 
Yaz sezonunun bitmesi ve havaların soğumasıyla birlikte insanlar dinginleşiyor ve kış aşkınız ile birlikte sıcak çikolatasıyla enerjinizi yükseltecek bir kafede yapacağınız sohbetler ilişkinizde daha sakin ve  emin adımlarla ilerlemenizi sağlıyor. Yaz aşkının aksine kış aşkı sevdiğiniz kişiyi tanımanızı sağlayacak değerli zaman dilimleri oluşturmanızı sağlıyor ve temeli sağlam bir ilişkinin adımları atılıyor.
 
Kış aşkının bütün güzelliğini en iyi şekilde yaşayabilmemiz için evlilik yolunda ciddi ilişki arayanların çevrimiçi tanışma uygulaması Hawaya; ’Selfie Doğrulama’ sistemi ile kullanıcılar için güvenli bir ortamda tanışma imkânı sunarken doğru kişiyi bulduğunuza inandığınızda “Gizli Mod” özelliğini kullanarak ilişkinizi sağlam bir temele oturtmanızı sağlıyor. Ayrıca “Şahit” özelliği ile kış aşkınızı sevdiklerinizle tanıştırabilme imkânı veriyor. Soğuk havalarda içinizi ısıtacak kış aşkınız ile tanışmak için ilk adımı atma zamanı.

 
Google Play ve Apple Store’ lardan indirilebilen uygulama hakkında www.hawaya.com adresinden de bilgi edinilebilir. Hawaya Türkiye hesabına @hawayatr kullanıcı adıyla ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI