Ana SayfaYazarlarBack To The Future Hayranlarının Dikkatine !

Back To The Future Hayranlarının Dikkatine !

Bana göre Dünya`nın en güzel, en eğlenceli, tekrar tekrar seyretmeye doyamadığımız filmlerin en birincisi Geleceğe Dönüş serileri. Tüm devam filmleri bir yana, Back To The Future bir yana..

Hayranları için ilgi çekici iki haber var. 6 Kasım`da, Marty Mac Fly`ın giyildiğinde kendi kendine bağlanan Nike ayakkabısı Hollywood`da açık arttırmayla satışa çıkarılıyor. Satış ücretinin 12,000 ila 15,000 $ olması bekleniyormuş. Meraklıları ve hayranlarının şimdiden sıraya girdiği söyleniyor. İlgililere, filmin hayranlarına ,filmin bağımlısı olan çok sevdiği arkadaşına ufak bir hediye almak isteyenlere duyurulur.

Bunun dışındaki ilgi çekici haber ise Nike`ın, filmin çekilmesinden 25 yıl sonra patent başvurusunda bulunması. Filmde hatırlayacağınız üzere Marty 1985`den 2015 yılına gittiğinde bu ayakkabıları giymişti. Nike`ın da tam bu tarihte ya da bilemiyoruz daha önce bu ayakkabıyı piyasaya sürmesi bekleniyor. Kendi kendine bağcık sisteminin ve yanar döner ışıkların olup olamayacağı ve fiyatı konusunda  henüz bir bilgi bulunmuyor. Filmin hayranlarını ve dolayısıyla beni de heyecanlandıran bu ayakkabılar için bir süre daha beklememiz gerekecek.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI