Ana SayfaYazarlarDengenizi Kaybedin!

Dengenizi Kaybedin!

 

Sörfe meraklıysanız, ya da eğlenirken kolunuz bacağınız hafifçe morarsın seviyorsanız, işte bunun için en doğru adreslerden biri Çapasunta! Denge tahtaları tam da bu eğlence için birebir oyuncaklar, yeni yıla girerken çok da güzel bir hediye alternatifi. Gün geçmiyor ki bir arkadaşınız bu hediyeden mutsuz olsun, tarzı cümleler de kurdurtabilir size, dengede kalmaya çalışmanın dayanılmaz hafifliğiyle Çapasunta!

Bunun yanında Alanya`da dalga sörfü ile ilgili çektikleri çok güzel videoları da internette yayınlıyorlar. Adreslerin hepsi yazının sonunda..(evet tüm yazıyı okuyun diye tabi) Evet, sözü fazla uzatmadan, çapasunta mucitlerinin doğa dostu malzemelerle özenle tasarlayıp sunduğu bu oyuncaklar ve hikayeleri kendi cümleleriyle aşağıda sıralanmaktadır …

Nereden çıktı sörf?

Sörf yapmak çok uzun zamandır yapmak istediğimiz bir şeydi.

 

Kimler bu işin içinde kimler değil ?

Galatasaray Lisesi ve Fransa`daki üniversite hayatımız hep beraber geçti. Uzun bir aradan sonra beraber bir iş kurmak için biraraya geldiğimizde, rastlantılar sonucu Türkiye`de sörf yapılabildiğini öğrendik. Ve planlarımız hiç beklemediğimiz bir şekilde değişti. İstanbul`daki hayatlarımızı bırakıp Alanya`ya yerleştik. (biraz deliler galiba) Sörf ve denge tahtalarının bir insan için ruhsal ve fiziksel olarak ne kadar önemli olduğunu anladıktan sonra da Çapasunta`yı kurmaya karar verdik.

Hayaller, gerçekler neler?

Şimdilik, denge tahtalarının tasarımları yanında kısa videolar yapıyoruz. Sonrasındaki hedefimiz ise uzun metrajlı bir film yaparak, sevdiklerimizle ve olabildiğince çok insanla bunu paylaşabilmek.

Tasarım?

Görsel sanatlar, müzik ve doğayla olan alakamız bizi böyle bir site yapmaya itti. Sitemizi ziyaret edenler neler yaptığımızı görebilirler. İletişime geçmek isteyen herkese kapımız açık.

Sörf ve denge tahtaları ile şirin mirin sörf anahtarlıklarından edinmek için adres :,

www.capasunta.com/

Videolar için;

vimeo.com/31574186

Yeni, mutlu bir yıl dileğiyle!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI