PaperGirl

Mayıs ayında İstanbul enerji dolu ve sıradışı bir etkinlik ile baş başa.. Papergirl Avrupa`da yayılmasından sonra bu yıl İstanbul`da da bir etkinlik düzenliyor. Bisikletle gazete dağıtan “Paperboy“ `lardan eslinlenerek düzenlenen canlı bir sanat etkinliğinın diğerlerinden farkı; sokakta gezerken bisikletli birisinin gelip elinize rulo şeklinde bir sanat eseri iliştirmesi. Kar amacı gütmeyen  bu sanat projesinin ilki Almanya`da yapılmış ve şimdiye kadar dünyada toplam 18 ülke ve 26 kez gerçekleştirilmiş. Mayıs ayında siz de İstanbul sokaklarındaki sürprizlere hazır olun derim..

Herhangi bir sanat ile uğraşan her kişiyi “Açık Çağrı“ yöntemiyle herhangi bir ayrıma başvurmadan davet eden Papergirl`e katılmak çok basit hem de çok eğlenceli. Sanatın dokunulmazlığını sorgularken benim de eserlerim elden ele gezsin istiyorum diyorsanız 10 Mayıs tarihine kadar çalışmalarınızı proje adresine ulaştırmanız gerekiyor. Bu tarihe kadar; fotoğraf, desen, ilüstrasyon, baskı, kolaj, tekstil gibi sanatsal üretimlerinizi en az 2 kopya olmak üzere rolo haline getirdiğiniz formatta aşağıdaki adrese göndermeniz yeterli. Kopyaların bir tanesi bisikletlerle dağıtılırken diğer kopya sergilerde kullanılacak.

Adres:

Milk GalleryŞahkulu Mah. Balkon Çıkmazı
No: 8/A Galata / Beyoğlu / İstanbul

Etkinliğin aşağıdaki adreslerinden eğlenceli tüm koşulları öğrenin ve rulo haline getirdiğiniz çalışmaları gönderin gitsin. Kimbilir kimlere ulaşabileceksiniz, hem de sadece bisikletle!

 http://papergirl-istanbul.tumblr.com/ 

http://papergirl-istanbul.blogspot.com/ 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI