Ana SayfaYazarlarKADIKÖY'DE BİR DİLİM MUTLULUK

KADIKÖY’DE BİR DİLİM MUTLULUK

Koştur koştur bir yerlere yetişmeye çalışırken her zamanki gibi, gözüm önce rengine sonra şekline takılıverdi. Turkuvaz renginde tabelası olan, küçücük bir dükkan; bir dilim pizzacı: LaPitsa…
Tam bir Pizza canavarı olan ben, yurt dışında bayılarak yediğim dilim pizzaya nedense buralarda pek mesafeli dururum, klasik Türk kafası olsa gerek. Ama yok bence güzelini bulamadığım ve bana pek de güzel görünmedikleri için… Ne var ki LaPitsa’da beni çeken bir şey oldu… Büyülenmiş bir şekilde içeri girdim, ikinci karede ise lezzet şöleni yaşıyordum. Peki bu sevimli yerin mottosu ne dersiniz? BİR DİLİM MUTLULUK 🙂 Gerçekten bir dilim pizzayla yaşattıklarını anlatan harika bir cümle… Gerçi bir dilimle kalmıyor iş benden söylemesi.

Bir pizzadan diğerine koşarken iki genç ortak olan Erdem Hemdil ve Emrah Küçük’ün elinden çıkma bir yer olduğunu öğrendim ve tabii ki kendileriyle bir röportaj yapmadan geçmek istemedim. Röportajı okumadan önce size yerini anlatayım: Kadıköy’de meşhur Boğa’dan karşıya geçip Bahariye’ye yukarı doğru yürüyorsunuz ya işte hemen karşıya geçtiğiniz yolun başında sağında… Zaten rengi ve kokusu sizi çekecektir, fazla aramanıza gerek yok 🙂 Ama anlatamamışsam: Osmanağa, General Asım Gündüz Cd. No:8, 34714 Kadıköy/İstanbul

Merhabalar, öncelikle herkesin hayali olan ama cesaret edemediği pizzacı açma fikri nasıl ortaya çıktı?
Çok klişe olacak ama 2 arkadaş otururken pizzacı açsak güzel olmaz mı dedik, 1 sene sonra dükkanı açmıştık:) İşin içine girdikten sonra anladık ki gerçekten doğru işi seçmişiz. Açıldığımız 1 yıl olmadı henüz ama tüm ekip bir aile gibi olduk. Her gün mutlu geldiğimiz bir iş yerimiz var. Herkes bu kadar memnun olunca çıkan sonuç da doğru orantılı olarak iyi. Biz mutluyuz, müşterilerimiz mutlu:)
 
Neden kadıköy?
Kadıköy’ün kendine ait bir yaşam tarzı ve kitlesi var. Biz de bu kitlenin hayranıyız! Bizim gibi butik işletmeler için çok doğru bir lokasyon.Kadıköy işinizi doğru yapıyorsanız buna çok güzel reaksiyon alabileceğiniz bir bölgedir.
 
Bir dilimle mutlu olabiliyor muyuz? (Ki ben olmadım, 4 dilim garanti)
Dükkanımızdan içeri girdiğiniz andan itibaren mutlu olabiliyorsunuz:) bir dilim daha çok müdavimlerimiz tarafından tercih ediliyor. Bir dilim almadan geçip gitmek istemeyenler için ancak 2 dilim + 1 içecekle gayet doymuş ve mutlu hissedebilirsiniz.=)
 
 
Pizza ustalarınız kimlerdir, kısaca anlatabilir misin?
Ustalarımız yalnızca Türkiye’de değil yurt dışında da bu işi yapmış eğitimli insanlar. Pizza konusunda oldukça tecrübeli ve dinamik bir ekibimiz var. Şefimiz Ömer usta;ekibin tek yaşlı üyesi ama ruhen hepimizden genç:)  10 yıl kadar Amerika’da yani dilim pizzanın vatanında bu işi öğrenmiş, kendi işletmesini açmış ve 8 ay önce Türkiye’ye geri dönmüş.Şuan bizlere ve müşterilerimize eğlenceli hamur şovları yapıyor. 
Diğer ustalarımız Ali ve Sedat da 4 yıl süre ile Avrupa’da bu mesleği icra etmiş genç yaşlarına rağmen işlerinin ehli ustalardır.
 
Peki sizce; AVM mi sokak mı?
Biz sokak ruhunu sevenlerdeniz, özellikle Kadıköy sokakları! Avm pizzacısı olmaktansa insanların mahallesinindeki meşhur pizzacı olmak bize daha samimi ve keyifli geliyor.
 
Gelen profil nasıl?
Her yaştan müşterimiz var. Daha ağırlıklı olarak gençler gelse de 80 yaşında teyze ve amcalar da düzenli müşterilerimizin arasında. 
 
Ben hepsine bayıldım ama sizce en güzel pizza hangisi?
Aslında herkes için “en güzel” olan bir pizzamız var diyebiliriz:) Et sevenler, vejetaryan veya vegan olanlar için birçok farklı alternatifimiz var. Ağırlıkla yeni müşteriler “Margaritanızı çok övdüler onu denemeye geldik” diyorlar ama biz ekipce Mexican ve Sote Patlıcanlının hayranıyız!
 
İlk kez adını duyanlar için soruyorum… Neden LaPitsa’ya gelsinler?
6 yaşında bir müşterimizin tabiriyle çünkü pizzalarımız “hımm enfes”.İncecik hamuru ile 50 cm çapında bol malzemeli gerçek pizza yemek için LaPitsa’ya gelmelisiniz. Pizzalarımızın lezzetinin yanı sıra içerideki herkesin bir aile gibi olması müşterilerle olan iletişimimizi de olumlu yönde etkiliyor. Küçük bir dükkanımız oluğu için herkesle sohbet etme şansımız oluyor. Böylece biz müşterilerimizi, müşterilerimiz de bizi daha iyi tanıyabiliyor. Pizza sevmeyenler bile bir kere bize geldikten sonra düzenli müşterimiz oluyor.pizzaları ince hamur ve dilim dilim de satıyor olmamız insanların tercih sebeblerinden. Farklı pizzalardan dilim dilim hepsinin hem tadına bakabiliyor hem de doydukları kadar yiyebiliyorlar.
 
Gençlere özel uygulamalar/indirimler var mı?
Üniversite öğrencilerine özel bir proje olan  “askıdanevar?”a biz de dahil olduk. Öğrenciler askıda pizza bulunuyorsa (ki her zaman oluyor diyebiliriz:) ) pizzalarımızdan dilediklerini ücretsiz olarak yiyebiliyorlar, bunun için sadece üniversite kimliklerini göstermeleri yeterli oluyor. Liselileri de tabii ki unutmadık. Haftaiçi 18:00’e kadar uyguladığımız sadece liselilere özel bir kampanyamız da var, 3 dilim pizza 10 TL. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI