Ana SayfaYazarlarYAŞASIN DERTSİZ HAYAT

YAŞASIN DERTSİZ HAYAT

                Son yıllarda yaşanan iyi ve genellikle kötü tüm gelişmeleri takip etmek haliyle insanı yoruyor. Tüm köşe yazılarını oku, o buna ne demiş, şu ne cevap vermiş, hmmm bunun altında şu sebep yatıyor herhalde bak köşe yazarı da öyle demiş zaten… Aman Allah’ım ne kadar yorucu bir hayat gerçekten…  Bundan sonra, nasılsa bir şey değiştiği yok, en azından bir süre kendime küçük ve aptal bir dünya kurmaya karar verdim, tavsiye ederim. Ha, ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama en azından deneyeceğim.

Politikayı bırakıyorum! Yaşasın magazin haberleri, insanı güldüren diziler/filmler, mağazalara neler gelmiş, neler indirime girmiş gibi kızsal konuşmalar, köpek eğitimi videoları, saçımı nasıl yapsam diye dalıp gitmeler, ay yarın ne giyinsem diye düşünmeler, bir kilo daha verdim diye sevinmeler… Oh be dünya varmış. Bu kararımı hayata geçireli henüz 1 (yazıyla BİR) gün oldu ama şimdiden rahatladım.

Bu arada yeni sezon kıyafetlerine daha yeni bakmaya başladım tabii… Ne kadar güzel şeyler varmış bayıldım J Ayakkabı mağazalarında ise bir dolu indirim var, oooh bir çift aldım bile (fotoğraftakinden), dünyanın en mutlu insanı oldum… Valla ben bu hayata bayıldım, benim gibilere de tavsiye ederim J   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI