Ana SayfaYazarlarÇare Yıldız Tilbe!

Çare Yıldız Tilbe!

2014 yılının Şubat ayında gönülleri 14 Kubat videosu ile fetheden Turkcell`in gençlik platformu gnctrkcll bu yıl da Çare Yıldız Tilbe videosu ile sevgililer gününe mizah dolu bir bakış açısı getirmiş. Wanda Digital tarafından hazırlanan kampanyada sözü ve müziği Yıldız Tilbe`ye ait olan "Kandıramazsın Beni" şarkısının Anti Sevgililer günü versiyonu yapılmış. 

Sevgililer Günü çoğu zaman pembe hayaller ile dolu bir gün gibi görünmesine rağmen başımıza bela olabiliyor. Sevgiliniz var ise ona nasıl bir hediye alacaksınız? Gittigidiyor.com reklamında gördüğümüz üzere, gider ayak yaşlı insanlara adetten hediye aldıran bir senaryonun içinde yaşıyoruz. Parfüm mü, tatil mi, kalpli bir oyuncak mı, bir bardak mı, salata kasesi mi, çamaşır makinesi mi, yoksa bir tişört mü, aman Tanrım yoksa araba mı, oyuncak araba mı… bu liste uzar gider.
Yalnız olmak da pek rahat bir durum değil. Bu durumda da devreye giren eski sevgililer, eski sevgililerden gelen mesajlar, eski sevgilinin yeni sevgilileri, eski sevgilinden hoşlanıp köpekbalığı gibi çevrende bilgi almak için dolanan ilginç tipler ve bu liste de uzar gider. Hayat gerçekten zor:) Neyse ki konumuz bu değil.
Üzeni yolla, isterse dönsün sonra, salla
Felsefesi ile dik duruşumuzu bozmamak en azından yılda bir gün işimize yarıyor. Klipte dendiği gibi ayın ortasında paramız cebimizde kalıyor. Sevgililer gününde genellikle single olan biri olarak kapitalist sistemin bol kalpli gününde çok hırpalanmadım. Beklentim bir Alain Delon değildi. Neyse ki bu coğrafyada beklentimi karşılayacak bir bilinç seviyesinin olmadığının bilincine vardım. İçim rahat, kafam rahat.
Eskiden bu sektörün içinde kırmızılı, kalpli manşetler hazırlayan, sloganlar atan biri olarak biraz "iki yüzlü müyüm, neyim?" demiyor değilim ama iyi haber: Bu sene oyunda karşı takımdayım. Gnctrkcll`i ve Wanda Digital`i "Çare Yıldız Tilbe" kampanyasından dolayı kutluyorum. Gerçekten hem sevgi bir güne sığdırılır mı? Hem de değiştirme kartı var mı? Aceleden bazen ne aldığımızı bilemiyoruz. Sevgilinin aldığı hediyenin değiştirildiği an olay tüketim çılgınlığına giriyor işte (Tolga`cım selam:)). Sevgilimden bir hatıra olacaksa onu zihinlere kazımayı tercih ederim.
Ana akım medyanın dünyaya açılan penceresi, süslü hayallerimizin renkli kutusu, bir tanemiz televizyonda gösterilen gittigidiyor.com`un duygulu reklamında yaşlı bir çiftin gider ayak birbirine adetten hediye alması da tüketim çağına katılmak için geç kalmadınız, adetten de olsa hediye alın, mesajını gayet net veriyor. İkinci kere yazıyorum, bunamadım sadece duygu seline kapılmak, sevgi göstermek isteyenler varsa Şubat`ın 14`üne kitlenmeden, gitsin sevilmeyi bekleyen ailesi olmayan çocuklara sarılsın. Daha iyi olmaz mı? Dünyada sevdiğimiz her şey bizim zaten sevgilimiz değil mi?
Sevgililer Günü için tüm markaların bu sevgi dolu çabasını dünyamızı sevgi dolu bir yer haline getirmek için de bekleriz. Bir de unutmadan, herkesin birbirine hemencecik aşkım dediği ve sadece sevgilisi olsun diye sevgili olduğu, gizlinin, saklının kalmadığı günümüz şartlarında siz siz olun, sinemaya gidelim mi diye sorduğunuzda, hangi film diye sormadan, sizinle vakit geçirmek için evet diyen bir sevgili bulun. Bulamadıysanız, üzülmeyin, aşkın ömrü üç yıl kadar bir şey, #ÇareYıldızTilbe deyip https://www.youtube.com/watch?v=Kiiry4MBS_8 izleyin, keyfinize bakın:)
Sevgiler,

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI