Ana SayfaYazarlarKedi Oğlum Havuç -1

Kedi Oğlum Havuç -1

Aramızda yaşayan tüm hayvanlar bizlere karşı tanımsız sevgi içindeler. Onlarla iç içe yaşamamıza rağmen onların dillerinden ne kadar anlıyoruz? En azından bizi anladıkları ve algıladıkları gibi bizler de aynı şekilde onlara karşılık veriyor muyuz? 

Onların Dünyasına İnmeye Çalışmak Ve Onların Dilinden Anlamak.
İç güdüleriyle haraket eden bu hayvancıkları izlemlediğim zaman onların dünyasına da adım atmış oluyorum. Günlerini hangi şartlar altında geçirirlerse geçirsinler evrene minnattar bir duyguyla bakıyorlar sanki. Bana dünyalarında herşey olması gerektiği gibiymiş hissi veriyorlar. Peki gerçekten böyle mi?
Barınma yiyecek içecek ve sağlıkla ile ilgili korkuları ve endişeleri var mı? Sevgi anlayışları nasıl? Birbirleriyle hangi duygularla arkadaşlık ediyorlar? Kıskançlar mı gerçekten? Bizi kaybetme korkusu yaşıyorlar mı? Yapılan iyilikleri unutuyorlar mı? Nankörler mi gerçekten? Ölüm nedir biliyorlar mı? Tanrı inaçları var mı? Tüm bunları düşünürken uykuya dalmışım. Rüyamda kedi oğlum Havuç gülümseyerek yanıma geliyordu.
“Amma çok şey sordun sen de! Tüm bunların cevabını gerçekten de merak ediyor musun?”
“Ama sen konuşuyorsun” dedim şaşkınlıkla
“Tabii ki konuşuyorum. Bunu sen zaten anlıyorsun”
“Biliyorum minnoşum sen de beni anlıyorsun" 
“Çok doğru. Şimdi sana sorularına ile ilgili öyle şeyler anlatacağım ki bu yüzden de şaşırıp uyanabilirsin. Uyanmamak için hayal dünyanı genişletebildiğin kadar genişlet lütfen. Ve senin dünyana ait değiller diye önyargıyla yaklaşma çünkü bu, sana bizim dünyamızı anlatmamı engeller. Başlıyorum hazır mısın?”
“Hazırım kedi kafalım, şekerparem, tatlışkom”
“Beni böyle sevmene bayılıyorum bu arada”
Tüm İhtayaçlarımız İçin İnsanları Aslında Sizi Biz Seçeriz
“Bizler sizin dünyanıza gelirken korku ve endişeyi  sizden öğreniriz. Barınma yiyecek içecek ve sağlıkla ile ilgili korku ve endişe duymayız çünkü bunlar birer enerjidir ve sizin auranızda belirgin bir şekilde kendini gösterir ki bunu gördüğümüzde bizler çok üzülürüz.
Tüm ihtiyaçlarımız için aranızdan insanları biz seçeriz. Çünkü biliriz ki bu melek kalpler bizim için karşılıksız olarak  tüm olanaklarını devreye sokar ve sevgilerini verirler. Geçenlerde hastalandığımda üzüntünden konuşamıyordun ve korkuyordun. Tabii bu beni de etkiliyor. Olabilir o an hastalanabilirim ya da keyifsiz bir gün de geçirebilirim. Bir türlü kendimi dinlememe izin vermiyorsun. Endişen benim seni bırakıp gitmemse işte şimdi beni iyi dinle. Bizler rehberlik ettiğimiz insanlarımızı asla terk etmeme yemini ettik. Sonsuza kadar birlikte olacağımız sihirli alanımız var. Seni oraya götürmemi ister misin? Hem cevap aradığın diğer sorularına da orada cevap verebilirim.”
“Peki”
“Burası bizim gün içinde oldukça sık ziyaret ettiğimiz güvenli alanımız. Bir anlamda da şifalandığımız merkezimiz. Gün içinde yemek bulamayan diğer arkadaşlarımız burada karınlarını doyurur. Onlara karşı son derece nazik ve sevecenizdir. Hani sizler bizim yemeklerimiz ve oyuncaklarımızı paylaşmadığımızı ve kıskandığımızı zannedersiniz ya biz o davranışları sizin birbirinize olan davranışlarınızı anlayın diye yaparız. Ve içimizden kıs kıs güleriz. İşte biz arkadaşlığımızı böyle sürdürürüz. Bizler birbirimiz çok severiz  ama sizlere aşığız.”
“Yani sizin tüm davranışlarınız bizim dışarıdan nasıl göründüğümüzü bizlere göstermekle ile ilgili mi demek istiyorsun?”
“ Evet.”
 “Peki bizi kaybetme korkusu yaşamıyor musunuz? Bir gün bizler olmadan hayatınıza devam edebilecek gücünüz var mı?”
“Yine insanca düşündün. Bunun örneğini çok fazla verdik. Sahiplerimize diğer tarafa geçiş yaptığında bizlerin de görevi biter ve hemen arkasından gideriz. Sihirli alanımıza biraz daha yakından bakarsan  hiç ayrılık olmadığını görürsün.”
“Gerçekten olağanüstü bir duygu bu. Herkes ne kadar da mutlu ve genç”
“İşte şimdi anlamaya başlıyorsun”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI