Ana SayfaYazarlarBen Bir Yunus Olsaydım...

Ben Bir Yunus Olsaydım…

Ben bir Yunus olsaydım diye içimden geçirdiğimde inanılmaz neşeli oluyorum. Onların enerjilerini kendi enerjimle bütünleştirdiğim zaman geri geri yürüyebileceğimi, her gördüğüm varlığa gülümseyebileceğimi ve onların tüm sıkıntılarını hafifletebileceğimi düşünüyorum. Gerçekten Yunus enerjisini insan kalıbı ile hissetmek müthiş bir deneyim.
 
Birliğin ve bütünlüğün ayrılmaz parçaları olan doğa ve insan figürleri bu enerjisel birlik içinde yaşarken sadece farkında olamadığı için ayırım yaparak zihinsel efendiliğinin hükmünde  yargılayıcı, korkak ve düşük enerjilerle ömür geçiriyor. Tüm bunların sonucunda gelinen nokta da tabiiri caizse “körlerin kör noktası” oluyor.
Kör dediğimiz zaman onlar sadece sembolleri görenlerden farklı yorumluyorlar. Uzun yıllar görmeyen biri yıllar sonra tekrar görmeye başladığınıda yine göremez çünkü öğretilmiş bir gözü yoktur. Sil baştan herşeyi sembollerle anlatmak zorundasınız. Kırmızı, sandalye, uçak, 5, kitap, yemek isimleri vs gibi yaşamın gerektirdiği herşeyi anlatmak durumundasınız.
Ancak benim söylemek istediğim öğretilmiş gözle bile görülemeyen “körlerin kör noktası” olan gerçekte gördüğünü sanan “sanal zihinlerimiz”. Kör nokta; hiç bakılmayan, farkında olunamayan ve bilinemeyen alanın olduğu alandır.
Kendimize Yunus gözlüğü taktığımız hayal edelim kısa bir süre. Nasıl da güzel yay gibi gözleri vardır  sanki heryeri görüyorlarmış gibi hissettirirler…Bizler bakamadığımız, bilinmeyen ve fark edilmeyen kör noktaya bakma cesaretini gösterebilirsek eğer emin olmalıyız ki; bu muhteşem varlıklar, bize hizmet etmek için ve evrenin titreşim hızını yükseltmek için varlar.
Dolphins Blue Picture Frame
Yunuslarla yüzen insanların bilinç seviyelerinde açılımlar yaşadığıını bilim ispatlamış durumdadır. Onların en önemli görevi evrimleşme farkındalığında olmamızdır. Kelimelerin çok daha fazlasının ifrata kaçacağı düşüncesindeyim. Bunun yerine sezgilerimizi kullanarak bilinmeyenin ötesine geçmenin kör noktayı aşmamızı kolaylaştıracağını vurgulamak istiyorum.
Basında çıkan haberler hepimizi derin düşüncelere soktu. Onlara yapılan acımasız davranışları hepimiz eleştirdik. Oysa buzdağının arkasında yani görünmeyen kör noktanın bilinmeyen alanında işler gerçekten böyle yürümüyor. Onlar bu halleri ile bizlere aslında çok önemli mesajlar veriyorlar…
“ Özgürleşemeyen topluluklar, başklarına güdümlü bağımlılıklar geliştiren bilinçler, farklı formlara sokularak bastırılmış varlıklara dönüşecektir. Bizler, kendi okyanusumuzda yüzmeyi bırakarak, kendi özgür irademizle burada, sizin küçük havuzunuzda yüzerek size okyanusu hatırlatmak için buradayız. İşkence gören bedenlerimiz ama asıl siz kendinize zihinsel işkence ediyorsunuz. Artık bunu anlamanın zamanı geldi”.
Bu bağlamda her zaman söylemekte yararlı olan gerçek şudur ki; Evren de herşey bir bütünlük içinde zarif bir şekilde titreşmektedir. Ve bunu sevgi ile yapmaktadır. Her varlığın bu anlamda çok önemli görevleri vardır. Elbette Yunusların ve Balinaların’da!
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI