Ana SayfaYazarlarİNSAN VE BİRİCİKLİK

İNSAN VE BİRİCİKLİK

Birliğin ne demek olduğunu sanırım anlamıyoruz. Bir olmak için insanı Kamil-i idrak etmek gerekir. 0 biriciktir. Bilgeliği, duruşu, konuşması ve dokunması asla öldürmek, kınamak, lanet etmek, bed-dua etmek üzerine kurulu değildir. Bilinci her an tetiktedir. Yüksek farkındalık geliştirmiştir. İşte tam da burası illüzyondan çıktığı yerdir. Şeyleri insan mantığına göre düşünmez, tanrısal olana göre hisseder. Yaratımın tüm sorumluluğunu alır. Yanılsama her yerdedir ve dönüştürmek için bunun içeriden dışarıya doğru olacağının bilincindedir. 
Bu dışarısı mıdır? Yoksa içerisi midir? O Arasındaki farkı kaldırır. Bu üstatlıktır ve nötr alanda enerjiyi kullanma gücüdür. Perdenin öbür tarafı bu güce onunla aracılık eder. 

Sevgi ve şefkat var oluşun yanılsama halinde yoktur. İnsan zihninin genişleyemediği yer burasıdır. Burada yanılsama olduğu için onların hiç olmadığı zannedilir. Kıyamet burada başlar. Nerde bu sevgi? Niye bu kadar kötüyüz? Niye bu kadar katliam var? Neden birbirimizin gözünü oyuyoruz? Bu kadar vahşi ve şiddet yanlısı nasıl olabiliyoruz ? 

Yanılsamaya sevgi ekilemez. Sadece onun olduğu kabul haline geçmek için izin vermek önemlidir . Bu yükselişin anahtarıdır. 
Şimdi soru şu? Yanılsama Yaratana`mı aittir? Yoksa insana mı?
Benim cevabım net: İnsan yanılsamayı özgürleştirmek için görevlidir. O zaman yine biricikliğine dönerek kendi yanılsamasını fark ettiği an da tanrısal olan sevgi ve şefkat enerjisi ile görünür. Kimden? En başta senden, sonra herşeyden!
O zaman yanılsama insana aittir ancak zihin olarak karanlıkta yaşayan insana, Kamil olana değil!
Henüz illüzyon bilinci ile yaşayan varlıklar olarak en alt katman enerjisi ile beslenmeyi kestiğimizde; varoluşun bizim yanılsama bilincimizden çıkarak insan ve yaratan arasındaki ayrılık illüzyonunu bitirecek..
Bu katliamların bitmediğini anlamak hiç de zor değil. Nefret ettiğin birini içten dışarı yansımanın sorumluluğunu dahi almadan affetmiyorsan ve ölsün diye defalarca içindeki teröristi harakete geçiriyorsan bu katliam yanılsamasının bitmesini sakın aklından dahi geçirme. 

Lütfen kendimize dürüstçe bakalım ve cevap verelim: Orada , yanılsamayı gösterip, ölmeyi seçecek kadar cesur olabilir miyiz yoksa hala lanet ettiğimiz durum bizim oyuncağımız ve koltuk değneğimiz mi? Şimdi hepimizi karanlığımızla yüzleşmek için ; bu vahim olayın sorumluluğunu almaya ve de orada ölen insanları ışığa göndererek onları onurlandırmaya davet ediyorum…

Bize birliği ve içimizdeki teröristi gösterdiğiniz için,

Yanılsamadan olan zihnimizi bir kez daha gerçeğin ne olduğunu sorgulattığınız için,

Şimdi hemen kırıldığım her duruma ve kırgınlıkla affetmediğim her kişiye karşı kollarımı açtırdığınız için,

İçimizdeki öldürme potansiyelini sevgiye dönüştürme gücünü gösterdiğiniz için,

Yanılsamaların ötesine bakmamızı sağladığınız için,

İnsanı Kamil olarak biricikliğime bakma farkındalığı yarattığınız için
Sizi onurlandırıyorum…

Arkanızda olmak için önümüzdeki perdenin kalkmasına ve insanı Kamil hakikati ile yaşamaya niyet ediyorum..

Âmin…

 
<form rel="async" class="live_10153110054427761_316526391751760 commentable_item" method="post" data-ft="{"tn":"]"}" action="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" data-live="{"seq":"10153110054427761_10153111662072761"}" id="u_0_v" style="margin: 0px; padding: 0px;">

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI