Ana SayfaYazarlarKEDİ OĞLUM HAVUÇ-2

KEDİ OĞLUM HAVUÇ-2

Kedi oğlum ve ben tam 5yıldır birlikteyiz. Her zaman bana derin derin bakar bir şeyler söylerdi ama bu defa bunun da ötesine geçerek beni şaşıtmaya devam etti.
“Siz kediler için nankör derler gerçi ben buna hiç inanmadım ama sen nasıl açıklayacaksın bunu? Gerçekten yapılan iyilkleri unutuyor musunuz?”
“Siz verdiklerinizin karşılığını almak istemeye devam ettiğiniz sürece biz de sizi beklentisiz olana kadar eğitmeye devam edeceğiz. Yemek verdiğiniz zaman ya da diğer ihtiyaçlarımızı karşıladığımız zaman size minnetarız zaten ama bu sizin bizi köleleştireceğiniz anlamına gelmemeli. Canınız istediği zaman sevdiğinizde ve biz oyun oynamak istediğimizde türlü bahanelerle bizden kaçarak bizi görmezden geldiğinizde bunlar bizim tarafımızdan pek hoş karşılanmıyor. Buna rağmen sizi sevmekten bir an bile vaz geçmiyoruz. Beklentisiz olduğunuz da hayatınızın yüklerinden de kurtulacaksınız. Bunun için biz, size sanki iyiliklerinizi unutuyor muşuz gibi oyun oynamaya devam edeceğiz.”
“Yani siz sürekli bizi mi gözetiyorsunuz?”
“Birlikte yaşadığımız ortamı biz seçeriz. Yani daha önce söylediğim gibi birlikte yaşayacağımız insanları biz seçeriz ve bunu onlara rehberlik etmek için yaparız. Bu yazıyı okuyan sevgili okura söylemek isterim ki; eğer bir evcil hayvan gözünü kırpmadan sanki tanıyormuşcasına derin derin ona bakıyorsa bu bakışın anlamını unutmasın. Seçilmiş olmasından dolayı gurur duysun”
“Yani endişe, korku, beklenti ve ayrılık yok. Geriye tek bir şey kaldı. Özlem.. O da mı yok? Madem ayrılık yok o zaman neden bu kadar özlüyorsununuz?
“Doğru söylüyorsun. Büyük bir özlem duyuyoruz. Ama bunu ayrılık duygusundan yapmıyoruz. Bizlerin sizlere olan aşkı tanımsız olduğu için sizi yanımızda olmadığınız zaman inanılmaz özlüyoruz. Hayatımızın amacı sizlere rehberlik etmek olduğundan bir anda boşlukta kalıyoruz. Ama zamanla buna da alışıyoruz. Ve sizi yeniden gördüğümüzde her şey bitiyor. Aslında her an sizi görüyoruz ve hissediyoruz. Siz yanımızda olmadığınız zaman sizinle sihirli alanda birlikte yarattığımız telepatik enerji vasıtasıyla zaten konuşuyoruz ve eve ne zaman döneceğinize kadar biliyoruz.”
Biz eve dönelim diye dua ediyor musunuz? diğer bir deyişle sizin de Tanrı anlayışınız var mı?
“Olmaz mı? Aynı kaynağa bağlıyız.” Ama tek farkımız 7/24 açık olan bir kaynağa sınırsız bir şekilde bağlıyız. Her şey büyük plana bağlı olarak yürütülüyor ”
“Nasıl yani? Nedir bu büyük plan?”
“Uzun uzun anlatılacak bir şey değil. Sadece 2 kelimeyle açıklanıyor.KOŞULSUZ SEVGİ”
“KOŞULSUZ SEVGİ”
“Evet. Ve bizim  7/24 kaynakla bağlantımızin en gerçek amacı siz insanlara bunu anlatabilmek. Sizi her şeye rağmen sevdiğimizi biliyorsunuz. Bize olmadık işgenceler yapıyor, bizi horluyor ve aranızda istemiyorsunuz. Ama biz buna rağmen sizi sevmekten ve aranızda olmaktan vazgeçemiyoruz.”
“Ama dram yaratmıyor mu bu davranışlar?”
“ Biz insanlar gibi dram nedir bilmeyiz. Sadece görevimizi yaparız. Kaynak bize insanlar size ne yaparsa yapsın onları koşulsuz olarak sevmeye devam et dedi.” Dram olması için kaynaktan ayrı ve kör olmamız gerekirdi.”
“Kaynaktan ayrı olmak mı dram yaratıyor yani?”
“Hem de nasıl. Sizler bizlere kedi, köpek, kuş vs isimler taktınız ama bizler saf sevgiyiz. Sizler kaynaktan ayrılınca bu saf sevgiyi yani kaynaktaki yaratıcılığınızı unuttuğunuz için dram içindesiniz. Bu yüzden bizler size sürekli bunu hatırlatıyoruz ve sizi seçiyoruz.”
“Dram yoksa o zaman ne var?”
Minnettarlık var. Bizim size ve evrene duyduğumuz gibi minnettarlık. Kaynağa duyulan minnettarlık yaşamımızda öyle bir perdeyi kaldırır ki özümüzle birleşiriz ve bunun sonucunda da koşulumuz olmadan hem kendimizi hem de evrende yaşayan tüm hayat formlarını severiz.
“Düşünsene bizim sizin gibi konuşma lisanımız yok. Hayatımı sana anlatmak istesem bunu senin lisanınla yapamam. Ya da 10 dakika önce kuyruğumdan çeken çocuğu anlatmak için drama baş vuramam. Benim bir hikayem yokmuş gibi duruyor ama aslında var. Sadece benim hayatımın drama ihtiyacı yok. Olmam için illa bir hikayeye ihtiyaç duyarsam bu seninle yolculuğumuzun nasıl eğlenceli olduğuyla alakalı olacaktır”
“Ama benim çok zor koşullarım oldu . Ben bazen çok bunaldım ve sana da anlattım. Yeri geldi ağladım. Ne yani şimdi tüm bunlar dram diye önemsiz mi ? Benim hayatımı kısıtladığının farkında mısın? Başıma gelenlere karşı minnettarlık içinde olmamı mı istiyorsun? Geçen gün arabama çarpan ve kaçan kişi için minnettar mı olayım?Taksilerle, otobüslerle nasıl boğuştuğumu kimseye söylemeden nasıl duracağım?
“Hadi bu benim küçük dramım, ya daha büyük dramları olanlar ne yapacak?”
“Buna son vererek hayatının bundan sonraki bölümüne dramsız bakmaya çalışacak. Ve mutlu son. Kendi özüne hiç yakın olamadığı kadar yakın olacak. İnsan kendi dramını minnettarlığa çevirince sihirli bir dünya yaratır kendine. Çok önemli bir sırdır bunu anlamak. Bir ara anlatırım….
“Dur ama önemliydi buydu.Gitme..”
Ay! ayağım,dur ama gıdıklanıyorum! Havuç! Pardon saf sevgi mi demeliydim.
“Ben de seni seviyorum kedi oğlum…”
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI