Ana SayfaYazarlarMETRODAKİ KIZ

METRODAKİ KIZ

 Akşam, sabahtan başlayan yoğun çalışmaların tatlı rehaveti ve yorgunluğu ile eve dönüş için metroya bindim. Oldukça kalabalık bir seferine yine de rahatlıkla binebildim. 1 durak sonra yüzüne hiç bakmadığım halde enerjisi ile benim dikkatimi çeken genç bir kadın bindi.

 

1 Durak sonra ve de  1 kişilik  oturabileceğim  yer açıldı. Normalde oturmam gerekirken güçlü bir duygu ile içimden yeri ona vermem gerektiğini hissettim. " Kız otursun, yorgun o"

 

Daha sonra yüzüne baktım ve göz göze geldik. Gözleri buğuluydu. Çok tatlı bir şekilde " gözlerim akmış mı?" dedi. Ben de " hayır ama iyi misin?" dedim. Ben sorunca gözyaşlarını daha fazla saklayamadan bıraktı. " Şimdi amcamın cenaze haberi aldım" dedi. " Başınız sağolsun" dedim. Bakıştık, durduk öyle..

 

İnene kadar kalpten kalbe şifa yaptım ona..İçini gördüm ve  kendimi o an zor tuttum ona sarılmamak için. Oysa en ihtiyacı olan şey o an oydu. Derken gülümseyerek yüzüme baktı. Anlamış gibi..Birliği hissetmiş gibi.Bakışları ile teşekkür etti. Ben de ona teşekkür ettim şifayı kabul ettiği için.. 

 

Birbirimiz hep böyle şifalasak ne güzel olur diye niyet ettim. Bu akşamın ödülü yine sevgiydi. Ve O, basit ve sade bir şekilde 2 insanın arasında yaşanmıştı ama enerjisinin hepimizi sarmaladığını biliyorum… Yakınlarını kaybedenlere kim olursa olsun sevgi ve şefkatle yaklaşmak onlara en güçlü şifa olacaktır.  Herkesin cidden en çok duymak istediği cümle kalpten " acını paylaşıyorum" dur. Ondan sonrası da acısını dönüştürebilemesi için koşulsuzca şefkat ve sevgi ile sarılmaya devam etmektir. Bu en büyük ve güçlü şifadır..Ölüm o zaman değişimin sırrını bize fısıldayabilir…Zaten olmadığını ve sonsuzluğa adım atıldığını anlatabilir… 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI