Geyik

Cihangir`de açıldığı ilk gün dışarıdan baktığımda çok huzurlu gelmişti. 
Hafta sonları önce kahvesini denedim. Sonra akşamları iş çıkışları uğradığım ve her gün farklı kokteylerini denediğim bir yer oldu Geyik. İçi dışına taşan enerjisini çok geçmeden herkes  yavaş yavaş duymuştu. Yola taşmıştı Geyik sevgisi.  Hep düşünürüm neden bazı mekanlar kısa sürede çok sevilir ve bağımlılık yapar diye. Gittikçe gidersiniz ve gittikçe eve dönemezsiniz. Ben insanların da  mekanların da enerjilerine inanırım. Bu enerjiler bizi birbirimize çeker. Buna hoş sohbet ve birbirinden farklı tatlar eklenince de bağlanırsın.  Aslında basit şeyler istiyoruz. İsteklerimize ulaşmanın karmaşık olduğunu sanıp farklı yollar deniyoruz mutlu ve huzurlu olmak için. Hepimizin aradığı sadelik, samimiyetimizde.  Bu samimiyeti fark ettiğimiz insanlarla, mekanlarda olmayı istiyoruz. Rahat ediyoruz ve aslında kimliğimizin dışında olmak istediğimiz gibi oluyoruz. Zaten yeterince sıkıcı ve yorucu olan bir şey olma çabasının dışında olduğumuz her yer güzel bence. Belki de bu yüzden "özünde iyi insan ama" diye bir cümle kurarız. Özünde iyi ama o kadar etken var ki o kişinin değişmesini sağlayan, olması istediğini yapmaktan ve yaşamaktan uzaklaştıran. Bazen bu etkileri üzerimizde çokca hissederiz, koşarak kaçmak isteriz kendimizden. Bu hissiniz olsa da olmasa da keyifli vakit geçirmek ve biraz sokak havası alıp sokağa çıkmak için en keyifli yerlerden bir tanesi Geyik!
Şimdiki pek çok çocuğun aksine sokakta oynayan, sokakta büyüyen bir çocuktum. Ama zamanla kaldırıma oturmayı unuttum ben de herkes gibi. Bir sebep yokken sokakta oturmazsın. Hayatın tekrar sokakta olduğunu keşfettim. Sokakta tanımadığın insanlarla yan yana oturup en güzel ve değişik kokteylleri tatmanın keyfi Cihangir Geyik`te.
Bu arada hafta sonları kahvaltı için de gidebilirsiniz. Özellikle taze pişen kruvasanlarını mutlaka deneyin! Tabii ki bu kruvasanların yanında Serkan`ın demleme soğuk kahvesini içmeyi unutmayın!
Kokteyllerden ise maitai ve blackberry cobbler favorilerim arasında ! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI