Ana SayfaYazarlarLondra`nın Vintage Dükkanları!

Londra`nın Vintage Dükkanları!

Londra vintage denilince ilk akla gelen yerlerdendir. Londra`daki vintage dükkanlarında; porselenden, kıyafete, bavuldan, ayakkabıya bir çok vintage parçayı bulabilirsiniz. Sokak pazarları da bu vintage butikler kadar çok diyebilirim. Vintage sevenlerin ziyaret etmesi gereken bölgeler özellikle Brick Lane, Camden ve Portobello. Gidebileceğiniz en popüler vintage durakları ise şöyle;
 
ROKIT: Covent Garden, Brick Lane ve Camden olmak üzere Londra`nın en popüler mekanlarında bu mağazaya rastlayabilirsiniz. Hem erkek hem kadın vintage koleksiyonlarıyla oldukça geniş bir stoğa sahip bir vintage mağaza zinciri.
 
RETROMANIA: Retromania, geliri FARA kurumuna bağışlanan bir vintage dükkanı. Oldukça ucuz kıyafetlerin yanı sıra designer parçalara da rastlamanız mümkün.
 
 
Cara Delevigne ve One Of A Kind vintage styling.
 
ONE OF A KIND: Vintage seviyorsanız ve özellikle designer parçalar peşindeyseniz bu mağazaya kesinlikle uğramalısınız. Kate Moss ve Naomi Campbell gibi ünlülerin sıkca gittiği, Portobello yolunda bulunan mağazada YSL`den Channel`e birçok özel parçayı bulmanız mümkün.
 
 
Rihanna ve vintage Chanel büstiyer
 
CAMDEN MARKET: Pazarlık imkanınızın da bulunduğu vintage sokak pazarı. Camden`da eskiden ahır olan bölgede 1940’lardan kalma gelinliklerden tutun, 70’lerin, 80’lerin parti kıyafetlerine kadar her şeyi uygun fiyata bulabilirsiniz.
 
Kate Moss ve vintage gömleği _One Of A Kind
 
BEYOND RETRO: Yine en bilinen vintage mağazalarından biri olan Beyond Retro, tek tek seçilmiş oldukça geniş bir vintage giyim yelpazesine sahip. Brick Lane, Soho ve Dalston’da olmak üzere birçok yerde ziyaret edebileceğiniz mağazaya uğramadan geçmeyin deriz.
 
 
Kim Kardashian _One Of A Kind 
 
Londra’ya yolunuz düşmüyorsa da hiç üzülmeyin, bunun bir de online vintage tarafı var. Tabii ki de Türkiye’de en çok bilinen online vintage sitesi Ahu Yağtu’nun sahibi olduğu auvintage.com. AU Vintage, ikinci el, vintage ve yaratıcı tasarımları, sokak modası ve dünya trendlerinden eşsiz parçaları sunan, moda ve stil önerileri bulabileceğiniz aynı zamanda da sizi zaman tünelinde gezintiye çıkararak, yaşamın her anını bulabileceğiniz bir site.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI