Ana SayfaYazarlarPlajda stilini Norma By MK ile yakala!

Plajda stilini Norma By MK ile yakala!

Norma By MK`nın tasarımcısı Merve Kardeş ile sezon trendlerini değerlendirdik. Bebek’teki showroomda yaz sezonuna ait koleksiyonunu karıştırırken kahve ile keyifli bir röportaj yaptık. Bebek’e yolunuz düşerse Normaby Merve Kardeş’e mutlaka uğrayın! Kendinize uygun yaz parçalarını keşfedin, Merve’nin sıcak sohbeti de üzerine bonus olarak eklensin..Ve artık yaz gelsin, tatil gelsin J

1- Tarzını nasıl tanımlarsın?

Günlük hayatımda yoğun bir iş tempom olduğu için sade ve rahat parçaları tercih ediyorum, üzerimde dikkat çeken bir veya iki parça olmasına dikkat ederim, katıldığım programlarda ise abartıdan uzak ama güvendiğim parçalara yer vermeyi seviyorum.

2- Dolabının olmazsa olmaz 5 parçası nedir?

İsviçre`den çok severek aldığım Judari botlarım, Chanel bootielerim, Emilio Pucci marka elbisem, J Brand siyah jeanim ve Paris`ten aldığım vintage siyah deri ceketim dolabımın olmazsa olmaz parcaları.

3- Norma by MK’nın tarzını nasıl tanımlıyorsun?

Norma By MK`ın tarzı plajda dikkat çekip merak uyandıracak parçalara sahip. Abartıdan uzak, fakat her bir parçanın şıklığı ayrıntı, kumaş ve aksesuarlarıyla güçlendirilmiş mayo ve bikinilerden oluşuyor diyebilirim. El örmesi tunikleri, püskül detaylı cover-upları , dantel elbise ve pantolonları ile de rahat ve şık tarzınızı güçlendirebilirsiniz.

4- Bu sezon için gardırobuna eklediğin anahtar parçalar neler?

Bu sezon Berlin`den aldığım vizor şapkalarımı dolabıma hiç düşünmeden ekledim, Tom Ford`un güneş gözlüklerini bu sezon da çok beğeniyorum vazgeçilmezlerim arasında yine yer alıyor ve tabii ki Norma mayo ve tunikleri plajda ve günlük hayatta bu sezon da kombinleyeceğim.

5- Günlük rutinin var mıdır?

Showroomumuz Bebek`te olduğu için hemen hemen her gün ilk işim Starbucks`a uğramak oluyor, portakal suyu ve türk kahvesi ile aramda bir bağ var onlarsız güne başlayamıyorum. İş saatleri içerisinde çok fazla yoğun olduğunuz için gündüz çoğunlukla koşturmakla geçiyor, küçük kaçamaklar yapmak istiyorsam Bebek`te bir kahve molasına çıkıyorum, akşamları da sakin bir yemek yedikten sonra evde çalışmaya devam ediyorum.

6- Festival sezonu yaklaşırken bizim için bir festival kombini yapar mısın?
Festival sezonları yaz aylarına denk geldiği için, benim tercihim kısa jean bir short, crop top bir üst ve bunları tamamlayan püsküllü bir cover-up olacaktır, rahat bir sandalet ile kullanımı rahat bir çanta ile eşsiz müzikler dinlemeye siz de hazır olabilirsiniz.

7- Yazın kaçış yerin neresi?
Son üç yıldır yaz aylarında kaçış noktam Cenevre, moda ile ilgili takip etmem gereken bir durum olursa Paris ve Milano`ya da çok rahat geçebildiğim için fırsat buldukça Cenevre`ye uğruyorum.

8- Kendinle özdeşleştirdiğin bir aksesuar var mı?

Benimle özdeşleşen tek bir takı söyleyebilirim o da yıllarca modasının geçeceğine inanmadığım ince halka küpelerim, plajda veya aksam, sade bir kıyafet ile sizlerin de çok rahatlıkla kullanabileceğini düşündüğüm bu küpelerden asla vazgeçmem. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI