Ana SayfaYazarlarDavid Lachapelle Documents of Desire & Disaster Fotoğraf Sergisi

David Lachapelle Documents of Desire & Disaster Fotoğraf Sergisi

1989 yılında New york`ta kurulan Paul Kasmin Gallery, İstanbul Akaretler`de yeni yerinde açılışının ilk sergisini dünyaca ünlü fotoğrafçı David LaChapelle ile yaptı. David LaChapelle`nin dünya starlarını çektiği fotoğrafları içeren sergi açılışı; dün akşam (9 Aralık) çok özel bir tanıtım kokteyliyle kutlandı. Akaretler Sıraevlerde yer alan Paul Kasmin Gallery`de yapılan "Documents of Desire & Disaster" adlı sergi, New york`lu işadamı ve sanat koleksiyocusu Michael Shvo`nun desteği ve Bilgili Holding`in sponsorluğunda gerçekleşti.

Galerinin müdürü, aynı zamanda sosyetenin yakından tanıdığı Arzu Komili ile serginin sahibi David LaChapelle ve galerinin sahibi Paul Kasmin serginin ev sahipliğini yaptı. İş, sanat ve cemiyet hayatının bir çok tanınmış simalarını bir araya getiren sergiye ilgi büyüktü. Amerikalı fotoğraf sanatçısı David LaChapelle, fotoğrafçılık kariyerinin başından bugüne kadar olan önemli çalışmaları; açılış kokteyline gelen sanat sever konukların beğenisine sunuldu.

Dünya starlarının hayranları, bu sergiye geldiklerinde mutlaka bir veya bir kaç göz aşinalığı oldukları fotoğraflara rastlayacaktır. Çünkü  uluslarası platformda yayınlanan dergilerde ünlülerin yayımlanan fotoğrafların çoğu sanatçı David LaChapelle`ye ait. Sanatçının fotoğraflarında `saklı detaylar` sergiyi gezen konukların dikkatini çekiyor, fotoğrafları dakikalarca keşfetme isteği uyandırıyor; Anlatım özgür, fotoğraflar etkileyici…

Galeri normalin üstünde bir büyüklükte olmasına rağmen, çok kısa sürede dolup taştı… İnsanların sağlı, sollu salonda ancak hareket edebildiği sergide; açılış günü olmasından dolayı kalabalık olduğunu düşünen bazı konuklar, sergiyi başka bir gün tekrar gelip ziyaret edeceğini söyledi. Sergiyi merak edenler 29 Ocak 2011 tarihine kadar Akaretler Paul Kasmin Gallery`de görebilecekler.

Fotoğraflar

Kamil Özet

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI