Ana SayfaYazarlarKerem Kibar Nancy Kuyumcuyan düğünü

Kerem Kibar Nancy Kuyumcuyan düğünü

Hyundai Assan`ın Türkiye`deki kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Kibar ile Şafak Kibar`ın oğulları Kerem Kibar ile Rita-Arek Kuyumcuyan çiftinin kızları Nancy Kuyumcuyan,  dün akşam (11 Aralık) Çırağan Sarayında düzenlenen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdiler.

10 yıldır mutlu bir beraberlik yaşayan Kerem Kibar ile Nancy Kuyumcuyan kısa bir süre önce evlenmeye karar verip nikah tarihleri için 11 Aralık gününü seçmişlerdi. Gecenin organizasyonunu Vakko Espace tarafından gerçekleştirilirken ses ve ışık ise Gaydar Mırcık Mix müzik tarafından yapıldı. Vakko Espace,  Çırağan Sarayı`nın genç çiftin isteği üzerine tamamen değiştirerek farklı bir atmosfere büründürdü. Gecede gelin Nancy Kuyumcuyan Vera Vang gelinliğiyle gözkamaştırıken; damat Kerem Kibar ise Armani damatlığıyla oldukça şıktı. 

Genç çiftin şahitliklerini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Egemen Bağış, Asım Kibar ve Françesko Sponza yaparken nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. konuklar yemeklerini yerken yurtdışından gelen iki yabancı grubun müzikleriyle eğlendiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde Kerem-Nancy Kibar çifti nikah pastalarını kestiler. Pastanın kesilmesinin ardından eğlence kaldığı yerden devam etti. Yine yurtdışından gelen Dj geceye çaldıkları müzikle renk kattı. Konuklar Dj`in müzikleriyle gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Genç çift balaylarına ise; daha sonra karar verip, bir hafta sonra balayılarına çıkacaklarını duydum. İkisine de bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI