Ana SayfaYazarlarVitali Hakko İçin Toplanıldı.

Vitali Hakko İçin Toplanıldı.

Vakko`nun kurucusu, modanın duayeni Vitali Hakko sonsuz yolculuğuna uğurlanmasının üçüncü yılında da dün akşam (9 Aralık) ailesi ve dostları tarafından anıldı. 2010 Vitali Hakko Gecesi Nakkaştepe`de bulunan Vakko Moda Merkezi`nde gerçekleştirildi. Cemiyet dünyasından 180 davetli dostları Vitali Hakko`yu anmak için Vakko Moda Merkezi`ne gelmişti. Bu özel geceye Vitali Hakko`nun ışığında kurulan Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi`nin ön açılışı ile başlandı.

Çalışmaları 2008 yılında başlamış olan Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi merhum Vitali Hakko`nun üçüncü ölüm yıldönümünde Vakko ailesi tarafından İstanbul`a armağan edildi. 2011 Kütüphaneler Haftası`nda kullanıma resmen açılacak olan Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi moda, mimari, resim, tasarım, fotoğraf ve sinema gibi kreatif endüstri alanlarında, dünyanın en seçkin kitabevleri tarafından yayınlanmış kitaplar yer alıyor.

Açılış öncesi merhum Vitali Hakko`nun hayatını anlatan kısa bir film gösterilirken Vitali Hakko ile ilgili bir konuşma da yapıldı. Anma gecesinin daha önceden belirlenen programı ünlü sanatçı El Cigala`nın uçağının kar nedeniyle İstanbul`a geç gelmesi nedeniyle değiştirildi. Davetliler önce yemeğe alınarak burada ağırlandı. Yemek sırasında konukların ve Hakko ailesinin sohbet konusu ise ölümünün üçüncü yılında boşluğu hala doldurulamayan Vitali Hakko idi. Konuklar sohbetleri sırasında moda duayeni merhumu yaşadıkları anıları birbirlerine anlatarak ruhunu şad ettiler. El Cigala yemeğin ardından sahneye çıkarak davetlilere hoş bir gece yaşattı. Flamenko`nun Frank Sinatrası olarak tanınan El Cigala, 2010 Vitali Hakko Gecesi için Madrid`den İstanbul`a 11 kişilik ekibiyle birlikte geldi. Vakko Moda Merkezi sahnesinde, yeni partneri Tango ve İspanya`nın en ünlü flamenko dansçıları ile gece boyunca misafirleri büyüledi. Inolvidable, Amor Yvıvır gibi dünyaca ünlü şarkılarınıda seslendirdiği bu özel gecede Cigala ve ekibi performansları sonrasında dakikalarca alkışlandı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI