Ana SayfaYazarlarWorld Travel Channel Açılış Gecesi

World Travel Channel Açılış Gecesi

 Türkiye`yi olduğu kadar dünyanın tüm güzelliklerini de çok dilli yayınla en iyi şekilde tanıtmak, iç ve dış turizm potansiyelini artırmak amacıyla kurulan `world Travel Channel` yayın hayatına görkemli bir davetle "Merhaba" dedi. MediaSa Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan`ın ev sahipliğinde Esma Sultan Yalısı`nda gerçekleşen world Travel Channel lansmanına, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın yanı sıra, iş, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin davetli katıldı. 

Çok dilli yayın yapacak olan world Travel Channel kanalı bugün itibariyle Türksat uydusundan, önümüzdeki haftadan itibaren D smart ve 1 Nisan`dan itibaren Digiturk, kısa süre içinde ise Tivibu aracılığıyla hem ülkemiz hem de yurtdışından izlenebilecek olan world Travel Channel, gerek ülkemiz, gerekse tüm dünya genelinde, "İlk turizm network“u olma özelliğini taşıyor. world Travel Channel`ın tanıtım filmi ile başlayan gecede konuşma yapan MediaSa Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, son yıllarda ülkemizde hem iç ticaret hem de dış ticarette çok büyük adımlar atıldığına dikkat çekerken, "Bu anlamda turizm sektöründe de çok büyük adımlar atılmıştır. Türkiye dünyanın en önemli turizm merkezi haline gelmiş ve turizmde ilk 10`a girerek hızla ilk 5`e doğru da ilerlemektedir. Biz de MediaSa şirketimizle turizme katkıda bulunmak üzere yola çıktık. Turizm sektöründe bir ilke imza atarak world Travel Channel adı altında Türkiye ve dünyanın en kapsamlı turizm network`ünü kurmaya karar verdik. Amacımız seyahat ve turizm olgusunu dil bağımsız olarak tüketicilere eğlenceli, bilgi verici ve bugüne kadar yapılmayan bir şekilde ulaştırarak ülkemiz turizm potansiyelini büyütmek" şeklinde konuştu. 
Öncelikle eş zamanlı olarak Türkçe, İngilizce ve Almanca, kısa bir süre içerisinde de Rusça ve Arapça olarak faaliyet gösterecek olan `world Travel Channel`, tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerimizi aktarmanın yanı sıra, ülkemizin son yıllarda göstermiş olduğu büyük gelişimi de uluslararası platforma taşımayı amaç ediniyor. Esma Sultan Yalısı`nda gerçekleşen world Travel Channel lansmanına katılan davetliler geceye özel olarak hazırlanan Fransa, İtalya, Almanya, İspanya ve Brezilya ülkelerinin dans gösterilerini ilgiyle izlerken gecede tavandan aşağıya sarkarak davetlilere şampanya ikramı yapan danscılar görenleri hayrete düşürdü. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI