Ana SayfaYazarlarTegu`yla tanışın :)

Tegu`yla tanışın :)

Tegu`ya sadece çocuklarınız değil siz de bayılacaksınız! 

Çocukluğunda lego ile tanışıp da aşık olmayanınız  yoktur değil mi? Bir kere o büyülü dünyaya girip de o binlerce küçük parçanın biraraya gelmesiyle oluşan şaheserleri yaratmanın müthiş hazzını tadan bir daha kolay kolay vazgeçemez çünkü. Öyleki, ben de dahil olmak üzere, 🙂 çoğu yetişkinin hala kardeşinin, yeğeninin, çocuğunun legolarıyla oynadığına eminim. 

Şimdi size legonun kardeşi olmaya aday, hem süper eğlenceli ve yaratıcı, hem de tamamen doğa dostu bir oyuncaktan bahsedeceğim:

İsmi TeguChris ve Will Haughey kardeşler tarafından kurulan Tegu, adını üretim yeri olan Honduras`ın başkenti Tegucigalpa`dan alıyor. Üretime başladığı 2006 yılından bu yana hızla ülke sınırlarını aşmış olan Tegu, sadece Amerika`da değil kısa sürede tüm dünyada çocuk dünyasının en popüler oyuncakları arasına girmeyi başarmış. 
 
Çocukların bayıldığı bu eğlenceli oyuncuklar, tamamen organik malzemelerden üretilmesinden dolayı ebeveynlerden de tam puan almayı başarıyor. 
 
 
Tegu şimdi Türkiye`de! 
 
 Tegu`nun Türkiye`ye gelmesini ise iki genç girişimci anneye borçluyuz. İpek Demircioğlu Teker ve Mine Dedekoca, Tegu ile nasıl tanıştıklarını: `Her şey oğullarımıza hediye gelen bir oyuncağa aşık olmamızla başladı. Herkesin çocuğu bu doğa dostu, hayal gücünü destekleyen müthiş oyuncakla oynasın istedik. Böylece Tegu Türkiye doğmuş oldu. ` diye anlatıyor. 
 
İki anne hedeflerini de şöyle özetliyorlar:
`Tegu markası olarak her çocuğun içinde sonsuz bir hayal gücü olduğuna inanıyoruz. Ve manyetik bloklarımızla çocukların yaratıcılık sınırlarını genişleterek sadece binalar veya ağaç evler değil, kendi geleceklerini inşa ettiğini düşünüyoruz. 
 
Gelişmiş oyuncaklar ve yoğun hayat temposu çocukların yaratıcı oyunlar oynama şansını gittikçe ortadan kaldırıyor. Uzmanlar, bunun çocukların düşünce ve duygu gelişimlerine de yansıdığını belirtiyor. Tegu`nun sunduğu `serbest oyun` modeli ile çocuklar yaratıcılıklarını geliştirirken düşünce sistemlerini de genişletiyorlar. Dünyada mıknatıslı ahşap oyuncak teknolojisinin patentine sahip olan Tegu, artık Türkiye pazarında. Hem çocuğunuzun hem de kendi hayal gücünüzün sınırlarını zorlamak için sizi Tegu ahşap bloklarının keyfini çıkarmaya bekliyoruz.` 
 
Bir legosever olarak, en kısa sürede bu ahşap manyetik bloklarla tanışmanızı tavsiye ediyorum. Öyleki, Tegu`ya sadece çocuklarınız değil siz de bayılacaksınız! :)) 

 

Detaylı bilgi için www.tegutr.com

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI