Ana SayfaYazarlarAyakkabı Sanatı : Ivan Crivellaro

Ayakkabı Sanatı : Ivan Crivellaro

 Louboutin’ın o güzelim kırmızı tabanları Christian Louboutin’ın tüm çabalarına rağmen ellere yar oldu. Artık her ayakkabının kırmızı bir tabanı olsa da hiç biri Louboutin değil. Şimdi bu hırsız polis oyununa daha dişli bir rakip dahil oldu hem de erkek ayakkabılarıyla .Emek, sanat, farklılık…hepsi bir çift ayakkabının altında. Ivan Crivellaro müthiş yeteneğini ayakkabıların üzerinden çok tabanında sergilemeyi tercih etmiş ve ortaya harika sonuçlar çıkmış. Adeta birer tabloyu anımsatan çalışmalar her ne kadar taklidi zor görünsede bu durumlar belli olmuyor. Yine de umarım bu emek hızlı bir şekilde ucuz taklitlerin kurbanı olmaz.

Ivan’ın henüz bulabildiğim bir web sitesi yok ama sizi etkilemeye yetecek kadar fotoğraf buldum. Sadece ayakkabıların değil , el yapımı bir ürünün yapım aşamalarını anlatan ve emeğin ne kadar değerli bir vasıf olduğunu gösteren fotoğraflarda var.

Elbette tabanlar güzel olsa da görünen yüzüde çok önemli ki bu konuda yapılan tasarımlar da son derece zevkli. Fiyatları konusunda da bir bilgim yok ama bir erkeğe verilebilecek güzel hediyelerden biri olacağını düşünüyorum ya da onu da geçelim ben erkek olsam kesin bir tane alırdım.

Karşınızda Ivan Crivellaro tasarımları

ve yapım aşaması:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI