Ana SayfaYazarlarŞık Moby Dick, Seksi Lolita

Şık Moby Dick, Seksi Lolita

 Göz önündeki yerlerini  kaybetselerde aklımızdaki yeri baki olan klasik kitaplar şimdi yeniden elimizin altında. Fakat bu kez çanta olarak karşımızdalar. Olympia Le Tan ise bu eserlere yeni bir yorum getirerek Natalie Portman’ın elleriyle buluşturan ilk isim.  Natalie Portman’a New York’taki Black Swan galasında eşlik eden isim ise Lolita ( Vladimir Nobakov) olmuştu.  Clemence Poesy ise kırmızı halı için “ Güzel ve Çirkin” i tercih etmişti. İşte o andan itibaren bu kitap çantalar dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Üstelik bu çantalar sadece galaların değil  moda haftalarınında vazgeçilmez aksesuarlarından biri haline geldi.

Olympia Le Tan

Kate Spade ise klasik eserlerden çok bu yaz trendine kendi eğlenceli yorumuyla katılmış.  Aşk, bilim kurgu,gerilim o günkü modunuz hangisine uygunsa kitabınızı alın ve çıkın. Peki bir kitabı sadece kapağına bakarak değerlendirmek doğru mu? Kesinlikle! Bu yeni kitap çantalar , ellerinizde olmak için kendilerini sizin göz zevkinize bırakmış durumdalar.

Chanel ise şıklığından ödün vermeden tasarladığı kitap çantalarıyla tercih konusunda sizi epey zorlayabilir.

Beğendiniz mi yoksa komik mi buldunuz bilmiyorum ama aklınızda böyle bir alternatif bulunsun istedim, gerisi tamamen sizin =)

500

Kate Spade

500

Olympia Le Tan

500

Chanel

Diane Kruger 61. Berlin Film Festivalinde muhteşem Vionnet elbisesini Chanel clutch ile tamamlayarak kırmızı halının en çok beğenilen isimlerinden biri olmuştu.

500

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI