Ana SayfaYazarlarThe Italian Job

The Italian Job

 Yorumlamak, zaten var olanı farklı şekilde sunmak ve zekayı hınzır bir biçimde yansıtmak. İşte Tasarımı bu yüzden seviyorum. İlla görülmemiş olmasına gerek yok, zaten görülmüş olanı bir başka açıyla sunmak işin marifet gerektiren kısmı. İşte bende Gianmarco Godi’nin tasarımlarını görünce tüm bunlar geçti aklımdan. Sıcak su torbası…evet içine sıcak su koyduğumuz soğuk havalarda, hasta olduğumuzda yapışıp gezdiğimiz plastik bir torba. Son zamanlarda pek çok farklı kılıfla tek düzelikten kurtulsa da onu çanta olarak kullanmak? İşte, asıl ezberbozan bu.

Francesco Saverio Trapani

Moda haftalarında en az Anna Dello Russo kadar favorim olan Francesco Saverio Trapani ilham veren muhteşem stilini sürekli bu çantayla tamamlıyor ve ne yalan söyliyim her moda haftasında gözlerim onu arıyor. Sıcak su torbası şeklindeki çantayı ilk gördüğümde de gözlerimi alamamıştım başta enerji dolu bir turuncuyla karşılaştım daha sonra bunu eğlenceli bir sarı ve elegan bir bordo izledi. Hani utanmasam “ Ver bakiyım” diye elinden alacaktım.

Gianmarco Godi’nin “Bagigia Bags” adı altında tasarladığı çantalar şimdilik erkeklere özgü olsa da kim demiş bayanlar kullanamaz diye. Çantayı inceleyecek olursakta tam bir italyan işi. Şık bir görüntüsü, farklı kullanımlara uygun çanta sapı ( sırt çantası,çapraz çanta ve omuz çantası olarak kullanabiliyorsunuz.) ve kalite kokan bir işçiliği var. Ayrıca İphone çılgınlıgını hesaba katarak bir İphone gözü ve kalemler için uygun kısımlar tasarlamışlar.

Çantanın fotoğrafları bile yapılan işin farkını gözler önüne seriyor. Fiyatıda bu yüzden biraz pahalı ama tasarımdan yoksun çantalara verilen gereksiz harcamaların yanında oldukça makul.  Zamansız tasarımıda onu vazgeçilmezler arasına sokmak için yeterli bir sebep.

Farklı tarzları seven erkekler için çok uygun ve sofistike bir seçim olacağını düşünüyorum. Çantalar online olarak LuisaViaRoma adresinde satılıyor. Daha fazla bilgi için Bagigia.it adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Ben bu çantaya gözümü kestirdim. Pusudayım. Umarım yakın zamanda da sahip olurum.=)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI